Hányan vagyunk, akik most kezdtek új ciklust "baba projekt"-ben?
Tegnap nekem is volt az a pici barnázás, azóta semmi, erősödött is a teszt.
AkireM! Sógornőm is pont így volt, nagy wc után, ő is kapott progi pótlást, semmi bajuk. Ma léptek a 11. hétbe. 😉
Picit erősödött ez jó jel 😊 am érzel ilyen mindjárt megjön érzést? Mert nekem végig jelen volt terhesség ideje alatt amíg tartott ugye (9 hétig)
VE
Igen, és úgy olyan furán érzem a méhem. Nem tudom másként leírni. 😅
AkireM! Voltál dokinál?
Voltam dokinal, semmitse latott persze, hogy is latott volna...
Viszont csomo barnas valadek volt meg... erre azt mondta hogy siman lehet a tegnapi maradeka...
Progi potlast azert nem kaptam mert ranagyitott a petefeszkemre es latta hogy van benne sargatest elegendo...
2 het mulva menjek vissza....
Nagyon elkeseredtem :(
Nemtudta megmondani hogy mitol verezhettem , barmi lehet... hat ez van ..
Nalatok vmi valtozas? Kerdezo barnazol még?
VE mikor tesztelsz ? Hetvegen? :)
AkireM sajnálom de ne add fel, nincs minden veszve!
Hát én elnéztem a naptárt és nem is 2án nem várom hanem 4ére szóval ha addig nem jön meg én majd csak 5en tesztelek. De ma már a 9. Dpon vagyok és kezdem érezni a mindjárt megjön érzést. A luteális fázisban az mindig 14 nap szóval pár nap és kiderül.
VE
Nekem sokáig ott volt a sárga test miután már nem élt az embrióm 😔 de persze nem kell előre rosszat gondolni, nálad biztos minden rendben lesz!
VE
Sziasztok Csajok! 😊 Ez a ma reggeli predictor és one step, 12. DPO.
Tesztelt még valaki? AkireM, hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!