Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan vagyunk, akik most...

Hányan vagyunk, akik most kezdtek új ciklust "baba projekt"-ben?

Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok,milyen praktikákat próbáltok?

2019. dec. 9. 13:56
 141/168 A kérdező kommentje:
És belinkeled a teszted? 🥰
2020. jan. 2. 13:24
 142/168 anonim ***** válasza:
53%

Gratulálok AkireM 😊 kérdező sajnos akármikor akármi lehet de nem így kell hozzá állni. Minden rendben lesz 😊 nekem még két nap van a nemvartig de semmi jele nincs mèg vagyis ugyan az ami előző terhességemnél is volt a mindjárt megjön érzés. Szóval ebből bármi lehet. A hőm is fent van 36.9, de az is csak akk kezd lejjebb esni mikor megjön. Nektek van még mindig a mindjárt megjön érzés? Vagy bármi tünet? H nem jönne meg két nap múlva tesztelek 🤞🏼

VE

2020. jan. 2. 14:31
 143/168 A kérdező kommentje:

Nekem az a mindjárt megjön érzés van, bár kicsit csillapodott, ami jó jel, mert ilyenkor már görcsölnék erősen.

Köszönöm a bíztató szavakat!

[link]

Az alsó a mai, élőben persze jobban látszik az erősödés.

2020. jan. 2. 14:49
 144/168 anonim ***** válasza:
53%

Nem baj ha marad a mindjárt megjön érzés sőt majd mikor milyen erősségű lesz. Mert ilyenkor a mehszalagok nyúlnak és ez okozza ezt az érzést.

VE

2020. jan. 2. 15:08
 145/168 AkireM ***** válasza:
53%

[link]

Verzes ota ennyit erosodott :) szerintem biztato :)

Enis csitortokon megyek 😄 pedig mar az elejen tisztaztuk parommal h megvarjuk a szivverest 😄

Szeretnek nyugodtabb lenni hogy fejlodik :)

2020. jan. 2. 15:58
 146/168 anonim ***** válasza:
53%

Igen tényleg biztató 😊 és van mindjárt megjön érzésed AkireM?

VE

2020. jan. 2. 16:24
 147/168 A kérdező kommentje:
Szép tesztek! 🥰🥰🥰
2020. jan. 2. 16:34
 148/168 AkireM ***** válasza:
53%

Nekem nem volt megjon erzes ahogy lattam a pozi tesztet, majd mikkr jott a verzes onnantol rettegtem es mindenhova vittem betetet... most megint elmult :)

Viszont az elozo terhessegenel mind volt megjon erzes hetekig!

Viszont most amikor az elso tesztet csinaltam amin kelen semmise latszik csak elobe ha forgatom 😄 szoval sz elotti nap furcsan gorcsolt a hasam , azt hottem elkaptam vmi fertozest olyan erosen , ilyen sosem volt még es ez 1 hetig tartott... a cicim sosem fajt ugyh nekem semmi elojele nem volt annak se h megjon es annak se h baba..

durva hogy kibirod VE teszteles nelkul 😄 megy a drukkkkk

Honnan irkaltok ? Én érd pest megye

2020. jan. 2. 19:50
 149/168 A kérdező kommentje:
Én Jász-Nagykun-Szolnok megye, P.taskony. 😊
2020. jan. 2. 19:58
 150/168 anonim ***** válasza:
53%

Na hat igen ebből látszik h nem vagyunk egyformák 😊 nem tudom én most két napja furán érzem magam. Gyomromat érzem olyan furán de nem megy a hasam meg semmi. Sztem túl ettem magam így az ünnepek alatt 😃 vagy lehet vmi vírus. Ma vagyok a 12 dpon szóval korai bármilyen tünet. Most igen nyugodtabb vagyok tesztelgetés szempontjából mert úgy vagyok vele ha az esélyeket nézzük sztem lemaradtunk az ovurol így felesleges tesztelnem is. De két nap múlva kiderül 😃 én Szegedről írok

VE

2020. jan. 2. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!