Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan vagyunk, akik most...

Hányan vagyunk, akik most kezdtek új ciklust "baba projekt"-ben?

Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok,milyen praktikákat próbáltok?

2019. dec. 9. 13:56
 151/168 anonim ***** válasza:
53%

Na ma csináltam egy tesztet. Negatív. Nem baj új év új remény 😊 nektek gratulálok lányok! 😊

VE

2020. jan. 3. 06:53
 152/168 A kérdező kommentje:
Sajnálom VE! De igazad van, új hónap, új remény! 🥰
2020. jan. 3. 09:14
 153/168 A kérdező kommentje:
Többiekkel mi a helyzet?
2020. jan. 3. 10:35
 154/168 anonim ***** válasza:
53%

Köszi de nincs gond, számoltam most ezzel h nem jön össze. E hónaptól kiprobalom a méhpempőt és kövi hónap elmegyek egy hormon panel laborra h biztos minden rendben van e velem ha nem jönne össze januárban.

VE

2020. jan. 3. 10:48
 155/168 anonim ***** válasza:
53%

Ma meg is jött de legalább a ciklusom vissza állt 29 napra 😊

VE

2020. jan. 4. 08:20
 156/168 AkireM ***** válasza:
53%

Ve!

Ebben a honapban sikerulni fog nekedis !

Irj mindenkepp majd hogy hol tartasz :)

Ovutesztelni szoktal vagy erzesre tudod hogy mikor van?

Kerdezo neked barmi tunet?

2020. jan. 4. 08:34
 157/168 A kérdező kommentje:

Nekem csak az a fura mindjárt megjön érzés továbbra is, meg fehér folyás, de még a normális kategória. 😉 A kis lelkem megnyugtatása miatt vettem 25ös érzékenységű teszteket és teszteltem velük 1 nap, majd 2 nap késésnél, de szépen erősödött, így már nem hinném, hogy kémiai lenne. 😊 Vagy kb 15 tesztet lőttem el, de megérte, hogy nyugodt legyek. 😁

Neked AkireM?

VE! Az jó hír, hogy beállt a ciklusod, mert innentől sokkal több esélyetek van a sikerre! Szurkolunk! 🤞😉😊

2020. jan. 4. 09:15
 158/168 A kérdező kommentje:
A többiek már nincsenek velünk?? 😢
2020. jan. 4. 09:16
 159/168 anonim ***** válasza:
53%

Októberben lh teszteltem utoljára h van e egyáltalán ovum. Mutatta is szépen. Akk nem homeroztem. Most már csak homerozok és az is nagyon szépen mutatja. Meg érzem ilyenkor h feszül a petefészkemnél eléggé. Szerintetek újra kene lh tesztelnem? Az a tuti? Csak túlságosan se akarok ráfeszülni ja illetve most majd ciklus 5. napjától elkezdem enni a méhpempőt.

VE

2020. jan. 4. 09:51
 160/168 A kérdező kommentje:
Nekem is most következő ciklusban tervben volt az lh teszt, ha nem jönne össze, de szerencsére nem kell. Szerintem attól, hogy tesztelsz vele, még nem görcsölsz rá. Csak pontosabban látod a dolgokat. Plusz úgy őszintén, aki babát akar, az egy kicsit mind rágörcsöl... csak az nem mindegy, mennyire.
2020. jan. 4. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!