Hányan vagyunk, akik most kezdtek új ciklust "baba projekt"-ben?
Na ma csináltam egy tesztet. Negatív. Nem baj új év új remény 😊 nektek gratulálok lányok! 😊
VE
Köszi de nincs gond, számoltam most ezzel h nem jön össze. E hónaptól kiprobalom a méhpempőt és kövi hónap elmegyek egy hormon panel laborra h biztos minden rendben van e velem ha nem jönne össze januárban.
VE
Ma meg is jött de legalább a ciklusom vissza állt 29 napra 😊
VE
Ve!
Ebben a honapban sikerulni fog nekedis !
Irj mindenkepp majd hogy hol tartasz :)
Ovutesztelni szoktal vagy erzesre tudod hogy mikor van?
Kerdezo neked barmi tunet?
Nekem csak az a fura mindjárt megjön érzés továbbra is, meg fehér folyás, de még a normális kategória. 😉 A kis lelkem megnyugtatása miatt vettem 25ös érzékenységű teszteket és teszteltem velük 1 nap, majd 2 nap késésnél, de szépen erősödött, így már nem hinném, hogy kémiai lenne. 😊 Vagy kb 15 tesztet lőttem el, de megérte, hogy nyugodt legyek. 😁
Neked AkireM?
VE! Az jó hír, hogy beállt a ciklusod, mert innentől sokkal több esélyetek van a sikerre! Szurkolunk! 🤞😉😊
Októberben lh teszteltem utoljára h van e egyáltalán ovum. Mutatta is szépen. Akk nem homeroztem. Most már csak homerozok és az is nagyon szépen mutatja. Meg érzem ilyenkor h feszül a petefészkemnél eléggé. Szerintetek újra kene lh tesztelnem? Az a tuti? Csak túlságosan se akarok ráfeszülni ja illetve most majd ciklus 5. napjától elkezdem enni a méhpempőt.
VE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!