Baba projekt van kilátásba helyezve. Ezeket a vitaminokat szedem folyamatosan. Mivel egészíthetem még ki, bár szerintem talán így is épp elég :D?
Ezeket szedem:
Magnesium Citrate 200 mg
Coral Calcium 1000mg (350mg Ca)
Maca Negra
Bio-Karotin + E Vitamin (6mg + 10mg)
Béres C-Vitamin 1000mg
Bio Szelénium + Cink 50 (Szelén, Cink, B6, C, E, B-karotin)
Bio- Króm
Vita-Min Plus (szerves vitamin formula:
A,D,E,C,B1,B2,B3,B5,B6, B7 vitamin,Folsav 200mcg,Szerves -magnézium, -calcium, -kálium, -cink,-vas, mangán, réz, jód, króm, szelén, zöldtea kivonat, lutein)
Vita-Min Plus
Te jó Ég! 😱
Ebből a 90%ot elhagyhatnád. Komolyan, verseny sportolók akiknek fontos a vitamin bevitel nem szednek ennyi mindent össze.
Szedjél folsavat, E vitamint és ennyi. Nem kell túl bonyolítani. Esetleg a télre tekintettel C és D vitamin de az magad miatt nem a baba miatt. Ha sportolsz és babát akarsz még a magnézium mehet de ez is magad miatt, de a többit simán elhagyhatod.
Elég komolyan sportolok, ezen vitaminok nagy részét folyamatosan szedem.Nem fogok idióta embereknek magyarázkodni, hogy miért szükséges ez. Változatosan és egészségesen táplálkozok. Pluszként a Maca Negra az amit elkezdtem szedni, mert csak jókat hallottam róla,hogy a hormon háztartást és a teherbe esésé esélyét növeli. Folsav van a multivitaminomban, mint írtam, de nem tudom itt milyen mennyiség az ideális.
Én kérek elnézést, hogy nem dohányozva, bulizva, piálva, Mc-s kaján élve,vitamin hiányosan és tohonyán szeretnék belevágni egy kis élet kihordásába....
Senki nem bulizva tohonyán várja a babát attól, hogy nem szedi marékszámra a drazsékat. A megerőltető sportolás egyáltalán nem tesz jót a babatervezéshez, várás alatt pedig kifejezetten kerülendő. Tehát vegyél vissza az arcból és a sportból is egy kicsir.
Folsavból több kell. A hormonokat pedig ha nem vagy beteg, szintén nem drazséval kell javítani, mert alapból rendben van. Természetesen gond esetén ki kell vizsgálni, és orvosi javaslat alapján lépéseket tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!