Hányan vagyunk, akik most kezdtek új ciklust "baba projekt"-ben?
Ugye? Én is... nem értem.
Szia E! Azzal még várj! Pár napot valahogy bírj ki, tudom iszonyat nehéz, de próbáld meg. Ha végképp nem megy, 10eset vegyél és holnap reggel tesztelj.
AkireM
Az h valakinek ténylegesen van peteérése azt csak uh követéssel lehet 100 %san igazolni. Van olyan eset is h a pozitív lh teszt ellenére sincs pé persze az ritkább. de mint mondod neked nem mutatta még az lh teszt sem h lenne ovud és nekem rövidnek tűnik a 23 napos ciklus is. Sztem érdemes lenne ezzel a nincs pé-vel orvoshoz fordulnod.
Koszi VE a valaszt!
Azon gondolkodtam neme a teszt rossz amit vettem ezaz one step fele es rosdzakat is olvastam rola persze meg ugyanannyi jot is..
az elso vetelesem utan en kilettem vizsgalva es nalam minden oke hormonokis jok ... jovore a parom kovetezik egy sperma vizsgalattal aztan ujra en ha vele minden oke...
csak aza fura nagyon h mindig kiszamolom a feltetelezheto ovu napjatol a 14 napot es ugy jon meg mindig ... ezert is gondoltam h csak van pém... de mar nemtudok semmitsem :/
Délután használtam eleinte 5 körül. Mikor már kezdett erősödni a második csík akkortól delelott meg délután is csináltam tesztet h pontosan be tudjam lőni az ovut. Így el is csíptem mert két napig volt full pozi és harmadnap délelőtt már negatív volt.
VE
Igen mindig ennyire rovid volt 13-14 eves korom ota ...
Viszon kovi ciklusba enis a facelle lh tesztet akartam venni, igy meg vegkepp hogy teis azt ajanlod :) viszont igy hogy reggel es delutan is teszteltel , akkor 2 dobozt vegyek?
Igen nekem két doboz kellett.
VE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!