Hányan vagyunk, akik most kezdtek új ciklust "baba projekt"-ben?
Csak ügyesen akkor ma este Zs! 😉😊
Nekem is van már gyerkőcöm, nem is egy. Három. Pont ezért a legtöbben "hülyének" néznek, mit akarok még én egy gyerekkel... de ez nem attól függ, hány gyereked van... ha vágysz még rá, mindegy, az érzés ugyanaz. Vagy még rosszabb, mert pontosan tudod, milyen örömöket ad egy baba. 🥰 31 éves vagyok, a gyerekek pedig 8, 5, 5. Egy lány és a két fiú.
Jelenleg három hónapja próbálkozunk, most vagyok a ciklusom 3. napján, általában 27-28 naposak (+- 1/2 nap) Egyelőre nincs praktika, csak nem védekezünk.
(Előző párommal kereken 3 évig próbálkoztunk, vele nem jött össze, utólag úgy vagyok vele, hogy nem is baj..)
Tudjátok fura, mert hiába vannak már gyerekeim, ez az első, hogy "próbálkozunk." Ez nekem új. Az első gyetkőcöt terveztük, de úgy voltam vele, minimum 6 hónap, majd összejön. Erre elsőre sikerült. Az ikrek meg ugye meglepetés babák voltak, a naptáras "védekezés" mellett. 😅 De igen, maga az egész olyan izgalmas, bár amikor megjön, nagyon rosszul tud esni. De kb 2 nap, összeszedem magam és új reményekkel nekilendülünk a hónapnak. Ez a "last minute" nagyon jó elnevezés!. 🥰 De biztos nektek is sikerül, csak 30 felett több idő kell neki sajnos általában.
21es! Ne add még fel, lehet sikerült!!!
25ös! Sajnálom, ami veled történt. De ne szomorkodj, tudom ez sablonos, de én hiszek benne, hogy minden okkal történik. Kárpótol a sors még titeket! Csak ne add fel.
Sziasztok!
Nekünk ez a 2. próbálkozós hónapunk, most vagyok a 13. napon. Első baba lenne. Annyira jó lenne ha összejönne. Szurkolok mindenkinek!
A
13-as vagyok.
Nekünk második baba lenne. Van már egy 6 évesünk.
Szóval tesóra gyúrunk. Új hónap, új remények.
Próbálok pozitív lenni, a férjem kicsit szomorú lett ,hogy ma megjött.
De nem adjuk fel!
R
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!