Hányan vagyunk, akik most kezdtek új ciklust "baba projekt"-ben?
Sziasztok
Ki pontozgat le még ebben a témakörben is? Miért lettem 50 százalékos? Itt úgy gondolom kötetlen a beszélgetés, nincs hasznos és nem hasznos válasz.. mire jó ez?
K
Szia!
Igazából első komolyan próbálkozós hónap. Eddig csak nem védekeztünk. Múlt hónapban 1 napot késett az amúgy évek óta pontos 28 napos mensim és olyan csalódott voltam a negatív teszt láttán, h eldöntöttük hogy szilveszterre pozitív lesz az a teszt. 😊 kb. dec.14-15 peteérés és 29-re nem várom 🤞😀
Fuu úgy izgulok.. vagy a 10vagy a 13. ciklusnapon volt ovum (10nél tojásfehérjés nyák a 13nál meg pici barna maszat ami utalhat tüszőrepedésre)
18.án megyek vissza az orvoshoz a vérvétel eredményemmel, aznap reggel csinálok egy predictort vagy facellet (10-13dpo lesz)
De valahogy most biztosra veszeü hogy sikerült. Eddig egyszer volt ilyen érzésem, akkor kémiai lett a vége sajnos
Remélem most lesz karácsonyi meglepi😁😁😍
Én nem pontoztam le senkit! Mondjuk fel se, ez inkább itt beszélgetés szerintem. Akinek nem jó itt, inkább ne írjon, de ne pontozzon le senkit. Mint fentebb írtuk, nem vagyunk egyformák, és így a jó.
De jó, hogy ennyien vagyunk! Reméljük sok karácsonyi és újévi baba lesz! 🥰 drukkolok mindenkinek!!!
Örülök hogy összejöttünk ennyien és megosztjuk egymással a tüneteinket, bánatainkat, örömünket :)
Hogy vagytok? Érezték e bármit is?
Legszebb karácsonyi ajándek lenne mindenkinek :) es reméljük sok két csíkos reszt lesz :)
21-es voltam E!
9 hónap második gyerekkel. Első se volt könnyű! Nincs praktika!
Peteérés körül vagyunk együtt meg mikor jól esik.
Én vagyok a missed ab-s. Am akk legyek VE 😃 annyi most a megfigyelésem h lassan egy hónapja kezdtem el szedni az e vitamint és szerintem hatásos mert az előző mensim nem volt vmi sok. Lehet nem volt túl vastag a méhnyálkahártyám h megtapadjon a baba eddig. Műtét soran azért elvékonyodott. Most remelem így 4 hónappal a műtét után vissza erősödött. Ezért is szedem az e vitamint pluszban. Jaj nagyon remelem hamarosan beköszönt újra a két csikos teszt 😊 mindenkinek megy a drukk! 😊
Ja igen nem tudom kinek nincs jobb dolga mint h itt minket lepontozzon... de nem tudok erre mást mondani mint h egészségére...
VE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!