Megnéznétek a tesztem? Vélemény? Elvileg a 14. dpo; 29. ciklusnap. Lehet csak odaképzelem a második csíkot.
sziasztok! tegnap és ma is nagyon pici barnás folyásom volt; de ma reggel csináltam egy tesztet biztos, ami biztos alapon, mivel nem szokott késni a vérzésem. lefotóztam a tesztet, de a kép sajnos nem olyan, mint élőben és félek csak én képzelem oda a halvány csíkot...át tudná nekem tenni valaki negatívba, hogy tényleg ott van e? minden sasszeműnek pedig előre köszönöm a negatív ill pozitív véleményt, de azért drukkoljatok. nagyon köszi!
link:
[url= [link]
igen, Folsavat nyugodtan szedhetsz hozzá.
Bocsi, nem tudom, hogy a " hagyományos" Folsav pontosan hány mg-os, de én úgy szedtem, hogy minden nap negyedet vettem be ( elég nehéz volt negyedelni, de a Babáért mindent..), és a szedése után sok év sikertelenség után 2 hónappal Kismama lettem.
Üdv Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!