Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tippelnétek, hogy terhes...

Tippelnétek, hogy terhes leszek-e?

Figyelt kérdés

A naptár szerint 14.én volt ovum. 2 naponta, és aznap is együtt voltunk. Szintén a naptár szerint, a beágyazódásnak tegnapelőtt, tegnap, és ma kellett megtörténnie, ha megfogant.

Tegnap éjjel fel kellett kelnem pisilni, mert már nagyon fájt a hólyagom. Ami nálam legutóbb csak akkor történt meg, mikor a lányommal terhes voltam, szóval nem szoktam éjjel kelni pisilni.

Jövőjét csütörtökre nemvárom. Tudom, hogy nem láttok bele a méhembe, és túl korai még tüneteknek lenni, tesztet is majd csak jövőhét utáni hétfőn fogok csinálni, de ez alapján ti mit tippelnétek? Megfogant volna, vagy csak a véletlen műve a éjszakai pisilés?

2019. nov. 23. 07:21
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
31%
Mindenkit "lehúgyagyúzott", mielőtt csatolta volna a képet, csak törölve lett az a hozzászólása. Értelmes egy lény lehet ez a nő. :D
2019. nov. 28. 18:10
 32/36 anonim ***** válasza:
50%
Én jelentettem a hugyagyus hozzászólását, rettentően intelligens emberre vall többszöri megnyílvánulása is..
2019. nov. 28. 23:40
 33/36 anonim ***** válasza:
62%
Most meg majd lehet meg kell tippelnünk, hogy fiú lesz e vagy lány, mert 5 másodperceset fingott, és ilyen csak akkor volt, amikor lánnyal volt terhes.
2019. nov. 29. 05:37
 34/36 anonim ***** válasza:
70%

Azt nem sikerült szegénykének felfogni, hogy senki sem azt mondta, hogy nem lehet terhes, csak azt, hogy az, amit ő tüntetnek vél, az nem tünet. Továbbra sem az, hiába pozitív a tesztje. Gratulálok, mellesleg.

Csak most azért bennem van a para, basszus! Voltam éjjel pisilni! 😨😱

😅🤣

2019. nov. 29. 09:05
 35/36 anonim ***** válasza:
0%
Kár, hogy szétáztatta a tesztet.
2019. nov. 29. 17:41
 36/36 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy szétáztatta, pozitív.
2019. dec. 1. 23:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!