A naptár szerint 14.én volt ovum. 2 naponta, és aznap is együtt voltunk. Szintén a naptár szerint, a beágyazódásnak tegnapelőtt, tegnap, és ma kellett megtörténnie, ha megfogant.
Tegnap éjjel fel kellett kelnem pisilni, mert már nagyon fájt a hólyagom. Ami nálam legutóbb csak akkor történt meg, mikor a lányommal terhes voltam, szóval nem szoktam éjjel kelni pisilni.
Jövőjét csütörtökre nemvárom. Tudom, hogy nem láttok bele a méhembe, és túl korai még tüneteknek lenni, tesztet is majd csak jövőhét utáni hétfőn fogok csinálni, de ez alapján ti mit tippelnétek? Megfogant volna, vagy csak a véletlen műve a éjszakai pisilés?
Ha leírjak 10-en,hogy szerintük terhes vagy, akkor megnyugszol? Komolyan nem értem, hogy felnőtt értelmes ember hogy írhat ki ilyen kérdést...
2019. nov. 23. 07:35
3/36 anonim válasza:
Tippelek: nem vagy. Remélem
2019. nov. 23. 07:39
4/36 anonim válasza:
Egyre hülyébbek az emberek, komolyan mondom. 🤦♀️
2019. nov. 23. 07:46
5/36 A kérdező kommentje:
Semmivel se hülyébb kérdés, mint a "tippeljétek meg pocak alapján, hogy fiú vagy lány lesz"
Itt legalább van kézzel fogható reális támpont, és nem a pocak mérete vagy alakja.
Én csak kíváncsi vagyok, hogy ilyen helyzetben ki gondolna arra, hogy sikerült neki teherbe esni, vagy ki gondolna arra, hogy nem sikerült, vagy ki az aki ennek alapján se gondolna semmire.
Szerintem bizakodó jel lehet, hogy az elvileg beágyazódás után egyből gyakrabban kell pisilnem. Olyan nehéz kivárni a kimarad menstruációt.
2019. nov. 23. 08:02
6/36 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem kézzel fogható, reális támpont. Nagyon akarod. Minden hülyeségbe belemagyarázod. Abszolút nem jel, meg isteni sugallat meg kiskutyafüle. Ki kellett menned pisilni éjjel, jézusom!
2019. nov. 23. 08:29
7/36 anonim válasza:
Egy pisilésre alapozod a terhességet??
2019. nov. 23. 08:47
8/36 anonim válasza:
🤣🤣🤣
2019. nov. 23. 09:28
9/36 anonim válasza:
Ne haragudj, de a pocakformának több értelme van, mivel bizonyították, hogy következtetni kehet belőle. De az, hogy mondjuk meg hogy ejszakai kikellett menned pisilni szóval lehetsz e terhes.. Ez egy kicsit komikus. Szerintem te túlságosan is rávagy feszülve.
2019. nov. 23. 10:02
10/36 anonim válasza:
Jó, akkor én is terhes vagyok, mert éjszaka kimentem pisilni. Mondjuk megittam este 2 bögre teát, de tuti a terhesség miatt hugyoztam éjszaka....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!