Tippelnétek, hogy terhes leszek-e?
A naptár szerint 14.én volt ovum. 2 naponta, és aznap is együtt voltunk. Szintén a naptár szerint, a beágyazódásnak tegnapelőtt, tegnap, és ma kellett megtörténnie, ha megfogant.
Tegnap éjjel fel kellett kelnem pisilni, mert már nagyon fájt a hólyagom. Ami nálam legutóbb csak akkor történt meg, mikor a lányommal terhes voltam, szóval nem szoktam éjjel kelni pisilni.
Jövőjét csütörtökre nemvárom. Tudom, hogy nem láttok bele a méhembe, és túl korai még tüneteknek lenni, tesztet is majd csak jövőhét utáni hétfőn fogok csinálni, de ez alapján ti mit tippelnétek? Megfogant volna, vagy csak a véletlen műve a éjszakai pisilés?
A beágyazódás egy folyamat, nem fogod UH nélkül megmondani ekkor kezdődött és akkor fejeződött be.
A szervezetünk nem egy gép, bármikor kellhet neki ürítenie. Ha pedig ráállsz a témára a tünetet az is okozhatja. És az is, hogy megfogant. Ha mérnéd a hődet és néznéd a méhnyakadat, az már kézzelfogható lenne -szó szerint-, de az sem biztos.
Ezért tippelni nehéz egy éjszakai vizelésből akár mennyire szeretnéd, hogy megtegyük. Én inkább a tesztet várom.
Minden ketseget kizáróan, terhes vagy!
😛
21es köszi a normális választ. Igen, tudom, hogy a beágyazódást, csak uhval lehet követni, azért is írtam, hogy csak szimplán a naptárra hagyatkoztam most, és a naptár szerint, ha megfogant, pont az utóbbi 3 napban lehetett a beágyazódás. Ha pedig tényleg most volt a beágyazódás, akkor elég gyanús, hogy pont a beágyazódás féltételezhető befejezésére kezdődött el a gyakoribb pisilés.
De ez mind csak elméleti feltételezés, mert simán lehet, hogy nem is akkor volt ovum, vagy nem akkor volt a beágyazódás amikorra a naptár rakta, én csak szimplán izgalmasabbá akartam tenni a várakozást azzal, hogy néhányan megtippelik, hogy ezek alapján pozitív lesz e a tesztem vagy sem.
Nem kell ezt véresen komolyan venni, mint itt néhány begyepesedett teszi, ez csak szórakozás, míg várom, hogy elteljen ez az 1 hét és tesztelhessek 😂😂😂 attól, hogy valaki azt írja, hogy terhes vagyok nem leszek jobban terhes, ahogy attól se leszek kevésbé terhes, ha valaki azt írja, hogy szerinte nem vagyok terhes. De lehet ezt normálisan is írni, és nem úgy, hogy "szegény baba" meg "szegény gyerek" nem lesz attól a gyerekeimnek rosszabb dolga, hogy megtipeltetem a gyk-n, hogy megfogant-e
Érdekes hogy számodra ez a szórakoztató, kinek mi.
Adtál információkat de ezekből semmit nem lehet levonni, egészséges pároknál sem biztos hogy egyből sikerül még ha jó időben vannak együtt akkor sem. Ez meg hogy éjjel nem kell kimenned mosdóba, hát most erre mit lehet írni? Ez szintén semmi, tehát kezdeni vele nem lehet igazából semmit sem, vagy sikerült vagy nem és ennyiből egy orvos sem tudja megmondani.
Ahha persze megjött...
Azért halvány, mert délutáni vizeletből csináltam és még csak 2 napja késik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!