Tippelnétek, hogy terhes leszek-e?
A naptár szerint 14.én volt ovum. 2 naponta, és aznap is együtt voltunk. Szintén a naptár szerint, a beágyazódásnak tegnapelőtt, tegnap, és ma kellett megtörténnie, ha megfogant.
Tegnap éjjel fel kellett kelnem pisilni, mert már nagyon fájt a hólyagom. Ami nálam legutóbb csak akkor történt meg, mikor a lányommal terhes voltam, szóval nem szoktam éjjel kelni pisilni.
Jövőjét csütörtökre nemvárom. Tudom, hogy nem láttok bele a méhembe, és túl korai még tüneteknek lenni, tesztet is majd csak jövőhét utáni hétfőn fogok csinálni, de ez alapján ti mit tippelnétek? Megfogant volna, vagy csak a véletlen műve a éjszakai pisilés?
Ti elolvastátok a kifejtést vagy csak az első mondatig sikerült eljutnotok?
SOHA nem kell kimennem wcre éjszaka, akkor sem, ha lefekvés előtt, 2 liter vizet megiszok. Max fájdalmasabb hólyaggal kelek reggel, de én éjszaka úgy alszok, mint a bunda, nem kelek fel pisilni.
Legutóbb, mikor ilyen volt, pozitívat teszteltem az első gyerekemmel. És szülés óta se mentem ki egyszer sem pisilni éjjel.
És tisztában vagyok a biológiával köszi, ha ez a feltételezett beágyazódás előtt történt volna, akkor meg se fogalmazódott volna bennem a kérdés.
De mivel a naptár szerinti ovu napján együtt voltunk, és a naptár szerinti beágyazódás után, pont olyan fura dolgok vannak, mint az első gyerekemnél, ezért szerintem teljesen jogosan gyanakszom arra, hogy esetleg sikerülhetett. Ettől függetlenül bennem van az is, hogy ha mégsem a naptár szerint alakultak a dolgok, akkor lehet, hogy csak valami húgyuti fertőzésem van amitől sűrűbben kell pisilnem, de semmiképp se lehet a véletlen műve, hogy ki kellett mennem éjszaka pisilni, mert a 25 évem alatt csak akkor kellett mennem pisilni éjjel, mikor terhes voltam, vagy mikor fertőzésem volt.
Fel tudjátok fogni azt amit írok, vagy folytatják a hülyeségeteket, hogy teljesen normális hogy éjjel felelek pisilni, mikor lefekvés előtt mindig elmegyek pisilni, nem iszok lefekvés előtt, és nem szoktam éjszaka pisilni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!