Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Becsúszhat a baba? Lehetek...

Becsúszhat a baba? Lehetek terhes? Trollok kíméljetek Minden biológiai dologgal tisztában vagyok. Kis is fejtettem lenn, de érdekelne a válasz.

Figyelt kérdés
Pár nappal a várható menszesz előtt, megszakítás történt az aktus közben. Pontos napot nem tudok mondani,mivel 1-2 napot előfordul,hogy elcsúszik,de általában 99%-ban megbízató a ciklusom. Nem vagyok már tini, tudom milyen felelősség lenne egy gyerek,így kíváncsi az okításra, egyszerűen csak eszembe jutott, ha időbe megjön akkor nem lesz baba? Az ovun és a beágyazadáson elvileg már túl vagyok. Tudom nem megbízható a naptár módszer, és a megszakítás se,de ez így alakult. És igen arról is tudok, hogy történhet rendkívüli peteérés is,ami nem az adott időben történő dolog. És igen, ismerem az előspermimum fogalmát. Mindössze kíváncsi vagyok, hogy mivel elvileg ezeken túl és nem termékeny napon történt, kisebb e az esély vagy, ha nem jön meg jobb, ha két hét után tesztelek?
2019. nov. 11. 17:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

A megszakítás valóban nem védekezés.

Ha időben megjön nagyon kevés az esélye, ha úgy érzed nem vagy biztos akkor az ominózus aktus utáni 14 napon a teszt már kimutatja.

Saját példa megszakítással védekeztünk, 1 évig, úgy döntöttünk jöhet a baba nem védekeztünk + egy évet vártunk. 🤷

2019. nov. 12. 08:38
 22/26 A kérdező kommentje:
Tudom,h nem védekezès. Nem is neveztem annak. Pár nap eltolódás miatt a héten esedèkes. Mondjuk mi szàmít időnek. Mert ha nem jön egy hèt múlva az előzôhöz akkor gáz,de 3-4nap csúszàs meg szex nèlkül is előfordult màr.
2019. nov. 12. 08:58
 23/26 anonim ***** válasza:
30%

Hát igazából mi 3 éven keresztül megszakítással 'védekeztünk'.(a kötekedők kedvéért)

Ovulációkor is együtt voltunk, szinte bármikor, de nem estem teherbe, pedig nem voltunk ellene.

Majd utána szerettünk volna és megfogant már az első hónapban.

Persze most jönni fognak sokan, hogy 'A MEGSZAKÍTÁS NEM VÉDEKEZÉS, ÉS ÉN ISMEREK OLYAT AKI ÍGY LETT TERHES.' :D

De nem hiszem, hogy olyan gyakori lenne.

Ráadásul nekem is pontos a menzesz, és mindig éreztem, hogy a peteérés időben van, mert nagyon görcsöltem.

Szóval szerintem nem kell ráparáznod.

-istenem, de várom, hogy hányan kötnek belém-

2019. nov. 12. 14:53
 24/26 anonim ***** válasza:
30%
Igenis védekezés, csak rizikósabb a többinél. Ha nem az lenne, már legalább 10 gyerek csúszott volna be nálunk. Annyi, hogy ennek is, mint mindennek, vannak szabályai, amiket nem mindenki képes betartani :)
2019. nov. 12. 17:04
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszi,de úgy fest megjött a Mikulás.
2019. nov. 12. 17:33
 26/26 A kérdező kommentje:
Ha rendes lefolyású mensi lesz akkor is érdemes tesztelni? Sajnos nagyon ellenkező dolgokat olvasni abban a témában h megjött,de terhes.
2019. nov. 14. 07:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!