Becsúszhat a baba? Lehetek terhes? Trollok kíméljetek Minden biológiai dologgal tisztában vagyok. Kis is fejtettem lenn, de érdekelne a válasz.
A megszakítás valóban nem védekezés.
Ha időben megjön nagyon kevés az esélye, ha úgy érzed nem vagy biztos akkor az ominózus aktus utáni 14 napon a teszt már kimutatja.
Saját példa megszakítással védekeztünk, 1 évig, úgy döntöttünk jöhet a baba nem védekeztünk + egy évet vártunk. 🤷
Hát igazából mi 3 éven keresztül megszakítással 'védekeztünk'.(a kötekedők kedvéért)
Ovulációkor is együtt voltunk, szinte bármikor, de nem estem teherbe, pedig nem voltunk ellene.
Majd utána szerettünk volna és megfogant már az első hónapban.
Persze most jönni fognak sokan, hogy 'A MEGSZAKÍTÁS NEM VÉDEKEZÉS, ÉS ÉN ISMEREK OLYAT AKI ÍGY LETT TERHES.' :D
De nem hiszem, hogy olyan gyakori lenne.
Ráadásul nekem is pontos a menzesz, és mindig éreztem, hogy a peteérés időben van, mert nagyon görcsöltem.
Szóval szerintem nem kell ráparáznod.
-istenem, de várom, hogy hányan kötnek belém-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!