Becsúszhat a baba? Lehetek terhes? Trollok kíméljetek Minden biológiai dologgal tisztában vagyok. Kis is fejtettem lenn, de érdekelne a válasz.
Amíg nem jön meg a vérzés, van esély a terhességre.
(Azt vettem ki a kérdésedből, hogy nem szeretnél gyereket. Vagy mégis? Ha nem, akkor védekezzetek!)
Szerintem nem lesz gond.
Egyébként mi akkor kezdtünk el így "védekezni", amikor már bevallaltuk volna a babát, láss csodát, soha nem lettem terhes.
Élesben viszont a második hónapban.
Interneten valahogy mindig nagyobb a megszakításos terhességek aránya :)
Utolsó mondatodra reflektálnék, amúgy köszi a választ.
Pont ezen gondolkoztam, lehet csak "hangulat szításként" írják,bár akkor Én is feltehettem volna a kérdést, ilyen végett. De feltételezzük, hogy csak az efféle kérdések hozzák elő, az így jártakat.
Nagyon kicsi az esély arra, hogy teherbe estél, kb. 0,1%, de persze ezt a nevet már sok gyereknek adták. :D
Ha időben megjön, akkor természetesen nem vagy terhes. Az már tényleg nagyon-nagyon ritkaságszámba menne, ha így esnél teherbe, és még meg is jönne rendesen.
És nyilván, ha nem jön meg, akkor kezdhetsz aggódni, és igen, 2 hét után tesztelj.
...egyébként én nem viccelődnék ezzel, hogy a megszakításos terhesség téma csak "hangulat szítás", meg stb. A megszakítás nem védekezés, ezzel legyen tisztában mindenki. Lehet, hogy valakinek egy ismerőse sincs, akinél bejött, másnak meg van 10 ilyen ismerőse.
Inkább ne buzdítsátok arra a lányaitokat/nővéreiteket/barátnőiteket, hogy nyugodtan szexeljenek megszakítással, mert az milyen tuti módszer, mert elég, ha 100-ból 1-nek bejön, akinek nagyon nem kéne.
Mondjuk pont a lányotoknak, 15 évesen, aki nem húzott zoknit a pasijára, mert elolvasott egy ilyen választ, ami azt sugallta, hogy a megszakítás tök bevált módszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!