Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Becsúszhat a baba? Lehetek...

Becsúszhat a baba? Lehetek terhes? Trollok kíméljetek Minden biológiai dologgal tisztában vagyok. Kis is fejtettem lenn, de érdekelne a válasz.

Figyelt kérdés
Pár nappal a várható menszesz előtt, megszakítás történt az aktus közben. Pontos napot nem tudok mondani,mivel 1-2 napot előfordul,hogy elcsúszik,de általában 99%-ban megbízató a ciklusom. Nem vagyok már tini, tudom milyen felelősség lenne egy gyerek,így kíváncsi az okításra, egyszerűen csak eszembe jutott, ha időbe megjön akkor nem lesz baba? Az ovun és a beágyazadáson elvileg már túl vagyok. Tudom nem megbízható a naptár módszer, és a megszakítás se,de ez így alakult. És igen arról is tudok, hogy történhet rendkívüli peteérés is,ami nem az adott időben történő dolog. És igen, ismerem az előspermimum fogalmát. Mindössze kíváncsi vagyok, hogy mivel elvileg ezeken túl és nem termékeny napon történt, kisebb e az esély vagy, ha nem jön meg jobb, ha két hét után tesztelek?
2019. nov. 11. 17:01
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Amíg nem jön meg a vérzés, van esély a terhességre.

(Azt vettem ki a kérdésedből, hogy nem szeretnél gyereket. Vagy mégis? Ha nem, akkor védekezzetek!)

2019. nov. 11. 17:18
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira nagyon tudsz mindent, akkor nyilván azt is tudod, hogy kisebb az esélye a terhességnek, ha nem ovulálsz, sőt ha tényleg nem ovulálsz, akkor nulla, csak nem tudja pontosan az ember, hogy mikor van. Spontán peteérés amúgy valószínűleg nem is létezik. Ha nem jön meg, akkor természetesen teszteljél!
2019. nov. 11. 17:19
 3/26 A kérdező kommentje:
Megtartanám, habár nem vagyok kapcsolatban,és csak a gyerek miatt nem is akarnám a másik félt csúnyán szólva "belekényszeríteni". Ezért is fogalmaztam így,ahogy. Mindenesetre, tisztában vagyok mindennel mint írtam.
2019. nov. 11. 17:21
 4/26 A kérdező kommentje:
Kedves Kettes! Köszönöm, de pont azért írtam így, hogy elvileg.
2019. nov. 11. 17:23
 5/26 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nem lesz gond.

Egyébként mi akkor kezdtünk el így "védekezni", amikor már bevallaltuk volna a babát, láss csodát, soha nem lettem terhes.

Élesben viszont a második hónapban.

Interneten valahogy mindig nagyobb a megszakításos terhességek aránya :)

2019. nov. 11. 17:29
 6/26 A kérdező kommentje:

Utolsó mondatodra reflektálnék, amúgy köszi a választ.

Pont ezen gondolkoztam, lehet csak "hangulat szításként" írják,bár akkor Én is feltehettem volna a kérdést, ilyen végett. De feltételezzük, hogy csak az efféle kérdések hozzák elő, az így jártakat.

2019. nov. 11. 17:32
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kicsi az esély arra, hogy teherbe estél, kb. 0,1%, de persze ezt a nevet már sok gyereknek adták. :D

Ha időben megjön, akkor természetesen nem vagy terhes. Az már tényleg nagyon-nagyon ritkaságszámba menne, ha így esnél teherbe, és még meg is jönne rendesen.

És nyilván, ha nem jön meg, akkor kezdhetsz aggódni, és igen, 2 hét után tesztelj.

2019. nov. 11. 17:39
 8/26 anonim ***** válasza:
68%
Mindenki tökéletesen átgondoltan, megfontoltan dönt minden helyzetben. Észosztás, ítélkezés az megy.
2019. nov. 11. 17:39
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

...egyébként én nem viccelődnék ezzel, hogy a megszakításos terhesség téma csak "hangulat szítás", meg stb. A megszakítás nem védekezés, ezzel legyen tisztában mindenki. Lehet, hogy valakinek egy ismerőse sincs, akinél bejött, másnak meg van 10 ilyen ismerőse.

Inkább ne buzdítsátok arra a lányaitokat/nővéreiteket/barátnőiteket, hogy nyugodtan szexeljenek megszakítással, mert az milyen tuti módszer, mert elég, ha 100-ból 1-nek bejön, akinek nagyon nem kéne.

Mondjuk pont a lányotoknak, 15 évesen, aki nem húzott zoknit a pasijára, mert elolvasott egy ilyen választ, ami azt sugallta, hogy a megszakítás tök bevált módszer...

2019. nov. 11. 17:42
 10/26 A kérdező kommentje:
Nem viccből írtam, tényleg elgondolkoztam, hogy az internet mekkora Anonyzmust tud adni, és bárki írhat bármit akár Én is plusz ilyenkor tényleg "megnövekszik" ez a szám,ahogy az egyik hozzászoló írta,csak arra reflektáltam.
2019. nov. 11. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!