Az aktus után 3 nappal létezhet anyai megérzés hogy terhes vagyok? Még nincsen semmilyen tünet (nem is lehet ilyenkor) de úgy gondolom összejött.24/L
Figyelt kérdés
2019. okt. 26. 12:08
1/7 anonim válasza:
Az érzés létezik, mert érzed. Hogy valós-e, majd egy bő hét múlva kiderül. Leghamarabb akkor érdemes tesztelni.
2/7 anonim válasza:
Lehet olyan érzésed, hogy most sikerülni FOG, de terhes még nem vagy. 3 nappal aktus után még nincs beágyazódás sem, épphogy csak összetalálkozhatott a két ivarsejt.
3/7 anonim válasza:
Simán, de a jósnőd is megerősítheti!
4/7 anonim válasza:
Szegénykém, ilyen csodás októberi szombaton így unatkozik, hogy jósnőnek képzeli magát.
5/7 anonim válasza:
Létezhet ilyen megérzés, persze. Nekem eddig vagy 6x volt ilyen érzésem. Ez lesz a 10. sikertelen próbálkozós hónapunk. De az érzés azért még ott volt :D
6/7 anonim válasza:
Igen, nekem is volt már ilyen megérzésem, aztán nem volt még csak kémiai terhességem se. De volt olyan is az elején, hogy az "anyai megérzés" megvolt, aztán kiderült, hogy még peteérésem se volt :) Szóval hát ne láss ebbe bele túl sokat.
Drukkolok, hogy összejöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!