Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Becsúszhat a baba? Lehetek...

Becsúszhat a baba? Lehetek terhes? Trollok kíméljetek Minden biológiai dologgal tisztában vagyok. Kis is fejtettem lenn, de érdekelne a válasz.

Figyelt kérdés
Pár nappal a várható menszesz előtt, megszakítás történt az aktus közben. Pontos napot nem tudok mondani,mivel 1-2 napot előfordul,hogy elcsúszik,de általában 99%-ban megbízató a ciklusom. Nem vagyok már tini, tudom milyen felelősség lenne egy gyerek,így kíváncsi az okításra, egyszerűen csak eszembe jutott, ha időbe megjön akkor nem lesz baba? Az ovun és a beágyazadáson elvileg már túl vagyok. Tudom nem megbízható a naptár módszer, és a megszakítás se,de ez így alakult. És igen arról is tudok, hogy történhet rendkívüli peteérés is,ami nem az adott időben történő dolog. És igen, ismerem az előspermimum fogalmát. Mindössze kíváncsi vagyok, hogy mivel elvileg ezeken túl és nem termékeny napon történt, kisebb e az esély vagy, ha nem jön meg jobb, ha két hét után tesztelek?
2019. nov. 11. 17:01
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nyilván nem az lenne a gyerek neve, de jó poén. :) Amúgy köszi a választ.
2019. nov. 11. 17:46
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Kb nulla az esely.
2019. nov. 11. 19:41
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Menszi előtt 1-2 nappal általában sehogy sem védekezünk. Úgy 5 hónapja kb. Egyáltalán nem lenne gond egy 2. baba,de csak karácsonykor tervezzük. Egyébként mi mindig megszakítással csináljuk kb. 10 éve és csak akkor lett gyerekünk,amikor akartuk és ő az első hónapban megfogant. Ennek ellenére csak azoknak lehet "ajánlani",akiknek nem gond a baba, mert örömmel várják és fél tudják nevelni és a kapcsolat is kiegyensúlyozott. Ha nem lenne minden adott egy másik gyerekhez, akkor én sem merném bevállalni.
2019. nov. 11. 19:46
 14/26 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek :)
2019. nov. 11. 19:52
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Spontan tüszőrepedes van.

Attól függ neked mikor van peteérés van akinek a vérzés alatt...

2019. nov. 11. 20:23
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
A megszakítás miatt nincs esélye
2019. nov. 11. 20:24
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Ezt írod: "Az ovun és a beágyazadáson elvileg már túl vagyok."

Milyen beágyazódáson vagy túl?

2019. nov. 11. 20:42
 18/26 A kérdező kommentje:
Úgy értem h az a pár nap amikor ez megtörténhetett volna csak rosszul fogalmazhattam
2019. nov. 11. 20:44
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
A 13as hozzászólást akár én is írhattam volna. 11 éve csak megszakítás, 3 tervezett baba, azonnal fogant, menzesz előtt és közvetlen utána sehogy nem védekezünk. (Nem lenne gond a 4.baba). Szóval ha teherbe esnél ennyitől, az kisebn csoda lenne...
2019. nov. 11. 21:22
 20/26 A kérdező kommentje:
Köszi! Érdekes történetek jönnek a válaszokkal :)
2019. nov. 12. 06:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!