Láttok valamit a tesztemen? Káprázik a szemem vagy van ott valami?

Látom a 3 eredeti képen is amit te. Ilyen volt 1 éve az én tesztem is, nagyon cuki kisfiú lett. 😁
A legfrissebb teszten meg már azok is láthatják, akiknek nem olyan jó felbontású a készüléke.
Persze még korai. Lehet, hogy megjön.. Lehet, hogy csak kémiai terhesség.. Lehet, akár méhen kívüli is.. Annyi minden lehet. 🤷♀️
De az a tapasztalatom 2 gyerekkel és 2 vetéléssel, hogy minden pozitív teszt után éreztem, hogy rendben mennek-e a dolgok odabent.
Sok sikert! 💗

Kérlek szépen, ne x epillel tesztelj!!
Facelle teszttel hasonló csíkom full erős volt

#8 Mondja ezt az, aki ismeretlenül a semmi miatt ilyen kedves dolgokat kíván idegeneknek. Szánalmas, itt te vagy az egyetlen "jó nagy paraszt"! Senki nem szólt hozzád, mit szidalmazol? De semmi gond, ennyi örömöd legyen az életedben, bár azért azt én is remélem, hogy ilyen proli stílussal neked sincs gyereked, még szerencsétlen ugyanerre tanítanád....
Amúgy nem tudom mi a probléma azzal, hogy "hót negatív". Komolyan, eszem megáll min fenntudnak akadni az emberek. Ha egyszer negatív, akkor negatív, minek kérdezel, ha utána megsértődsz? Semmi sértő vagy trágár vagy gonosz dolgot nem írtam, erre még én vagyok letámadva.. Na mindegy is.

X epil az életbe nem lesz szép pozi.
Nekem 7nap után mutatta ki.
Előtte corax és facelle tesztel teszteltem.

Milyen sok negatív kommentelő? Az, hogy valaki leírta, hogy ez egy totálisan negatív teszt, máris negatív, irigy komment??🤦🏽♀️😅 No komment. Csak annak lehet igaza, aki látja a nem létező második csíkot?
Ezek a tesztek egyébként továbbra is negatívak..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!