Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Láttok valamit a tesztemen?...

Láttok valamit a tesztemen? Káprázik a szemem vagy van ott valami?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2019. nov. 4. 12:39
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
3%
Ti vakok vagytok?? Vagy csak a zöld pacsiért írjátok hogy van halvany csík? Semmi nincs!
2019. nov. 5. 10:54
 22/42 A kérdező kommentje:

Minden telefon, minden monitor képernyője, felbontása más. Lehet ez a gond,lehet a látásommal van gond, bár aki hómezőnek látja a tesztet annak sem százas a szeme.. .!!

Nem aszerint adok zöld kezét, mert valaki bíztatót ír, mert elfogadom a negatív tesztet. Csak ne nézzük egymást ennyire le. Száradási csík, reagens helye vagy bármi lehet. Szerintem van színe ezért nem tudtam hová tenni.

Csak egy kérdést tettem fel, egy egyébként "még" szerintem is negatív tesztről .. 😣

2019. nov. 5. 11:13
 23/42 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező! Nem neked írtam.
2019. nov. 5. 11:46
 24/42 A kérdező kommentje:

Akkor azzal offolod a kérdésem.

Olvastad már a GYK szabályzatát??

2019. nov. 5. 12:57
 25/42 A kérdező kommentje:

Jöttem még picit borzolni a kedélyeket :) :) Szerintetek?

[link]

2019. nov. 5. 14:56
 26/42 anonim ***** válasza:
12%

Ezen valamit látni, de egy rendes pozitív teszt azért nem így néz ki. Ebből valami kémiai dolog esetleg kisülhet, de még azt sem tartom valószínűnek.

Nem hiszem, hogy borzolnád a kedélyeket, annyira azért senkit nem érdekel. Ez most nem jött be, fogadd el, jövő hónapban gyere vissza.

2019. nov. 5. 15:03
 27/42 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem holnapra már egyértelműen pozitív lesz!
2019. nov. 5. 15:04
 28/42 anonim ***** válasza:
90%
Igen, valami van ott. De vegyél egy normális tesztet és nézd meg az mit mutat.
2019. nov. 5. 15:05
 29/42 A kérdező kommentje:

Annyira csak bosszant, hogy vissza-vissza nézel a kérdésemre 🙂

Fogok tesztelni másik fajtával is, hogy biztosra menjek. Most van még 2 ilyen tesztem itthon, azt elhasználom, holnap-holnapután. Várok picit, még bármi lehet belőle, az is lehet hogy megjön. 🙂

2019. nov. 5. 15:43
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Teszteltél ma? Úgy izgulok! :)
2019. nov. 6. 08:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!