Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Láttok valamit a tesztemen?...

Láttok valamit a tesztemen? Káprázik a szemem vagy van ott valami?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2019. nov. 4. 12:39
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
64%
Igen látok, egy darab csíkot. Ez hót negatív, bizonyára a szemed káprázik..
2019. nov. 4. 12:41
 2/42 anonim válasza:
100%
Szerintem is negatív.
2019. nov. 4. 12:42
 3/42 anonim ***** válasza:
60%
Mi olyan vicces rajta? Talán nem értetted a lényeget...?
2019. nov. 4. 12:46
 4/42 anonim ***** válasza:
79%
Csak a szemed káprázik. Csak 1 csík van.
2019. nov. 4. 12:49
 5/42 anonim ***** válasza:
34%
Hányadik dpo-n vagy?
2019. nov. 4. 12:53
 6/42 anonim ***** válasza:
66%

Mikorra nem várod a mensit? Vagy már késik?

Facelle teszttel tesztelj, x epil nekem is hasonló hó mező volt, olyan csíkkal amit rajtam kívül más nem látott, Facelle másnap kimutatta elég erősen.

Én a második képen vélek felfedezni valamit, de talán csak a csík helye, nem tudom. A másik kettőn tényleg fehérség van..

2019. nov. 4. 12:53
 7/42 anonim ***** válasza:
79%
Az elsőt és a harmadikat teljesen negatívnak látom, a másodikon látok valamit, bár szerintem az csak a második csík helye.
2019. nov. 4. 13:02
 8/42 anonim ***** válasza:
67%
Látom mindegyiken, amire gondolsz, de szerintem ez még bármi lehet sajnos. Drukkolok.
2019. nov. 4. 13:04
 9/42 A kérdező kommentje:

Értem a lényeget, csak a választékos nyelvezeteden mosolyogtam el magam. Gondolom ez a te körödben megszokott lehet ezért nem haragszom, de azért megmosolyogtat remélem nem zavar :)

Csütörtökön esedékes a következő menzeszem. Tudom, hogy ilyenkor az eredmény még nem biztos. A várakozás nagy izgalmában teszteltem és még fogok is az elkövetkező napokban,mert jól esik, át lendít a várakozáson.

Én mintha látnék ott valamit, de ezt negatívnak veszem én is. 🙂

2019. nov. 4. 13:09
 10/42 anonim ***** válasza:
42%
#11 Mondjuk, ha már ilyen nyelvész asszonyság vagy, akkor kitehetnéd a vesszőket is megfelelően:)
2019. nov. 4. 13:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!