Az LH tesztemen miért nem halványodik a második csík?
Figyelt kérdés
A 12.naptól ugyanolyan erőssègű minimális eltèrèssel. (Olyan erős szinte mint a kontroll csík) Első nap megörültem,hogy akkor most van peteèrès,nekem amúgy a 12.napon szokott,de a 14-en már nem szokott csík lenni. Most a 17.napon vagyok és nem halványodik. Valami bajom lehet?2019. aug. 23. 19:36
1/3 anonim 

válasza:

Két okra tudok gondolni így hirtelen (lehet másnak lesz jobb ötlete is)
Lehet terhes vagy és jóstesztként jelzi már a vérben lévő hcg-t (ez esetben persze nem úgy értem hogy az ovud napja óta azért pozitív mert akkor jött létre a terhesség, lehet volt egy korai peteérésed a ciklus legelején, esetleg csinálhatnál egy terhességi tesztet is kíváncsiságból)
Vagy, és ez inkább valószínűbb, nem megfelelő neked a teszt, lehet alapból magasabb az LH szinted, így szinte mindig pozitívnak jelzi (nekem is több ciklusban volt napokon keresztül "pozitív", érdemes lenne egy másik típusú, eltérő erősségű tesztet is kipróbálni.)
Amúgy képet nem tudsz feltölteni? Lehet nem is olyan erős, csak rosszul értelmezed :)
2/3 A kérdező kommentje:
Töltenék,de nem tudom hogyan kell?
2019. aug. 23. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!