Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha súlyos vashiányos vérszegén...

Ha súlyos vashiányos vérszegénységem van, és elméletileg így nehezebben esem teherbe, akkor nyugodtan lehetek együtt védekezés nélkül a párommal?

Figyelt kérdés
Se tabletta, se óvszer, se megszakítás, hanem rendesen belém menne minden alkalommal. Szerintetek valoban nem lenne belőle terhesség?

2019. szept. 26. 22:16
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Utolsó, kár hasonlitanod a Te korosztalyodat (mai 33 fölöttieket, negyveneseket) a mai tizenevesekhez. Mások voltatok és mi is mások vagyunk, latod, előttem is írták, mások már 12 évesen nemi életet élnek. Én vártam még pár évet a fiuzassal, és most jött el az idő hogy én is nemi életet éljek. Nincs hozza senkinek semmi köze, a szüleimre pedig nyomós okokból haragszom, szar családi hátterünk van És ők se tudhattak túl sokat a terhességről ha anyám 18 evésen lett anya :)
2019. szept. 27. 15:17
 32/37 anonim ***** válasza:
89%

Lehet, hogy mások a "mai fiatalok", és ezzel nincs baj, de miért kell emellé hülyének is lenniük? Nem értetted meg amit írtam: nem azzal van a baj, hogy szexuális életet élsz, mert az érthető, de miért ész nélkül?

Valószínűleg minden jogod megvan haragudni a szüleidre, de ez téged miért akadályoz abban, hogy tudatos és felelősségteljes legyél a saját életedben? Nekem nem kell válaszolnod. Levonod a saját következtetéseidet és ennyi.. én is megtettem a te storydból 🤔

2019. szept. 27. 15:28
 33/37 anonim ***** válasza:
56%

Hagyjátok már abba a piszkálást!!!

Nyilván fiatal és tapasztalatlan. Legalább volt annyi esze, hogy megkérdezte, és nem az orvosra hagyatkozott..

2019. szept. 27. 15:37
 34/37 A kérdező kommentje:
33, köszönöm!!!! ❤🙏
2019. szept. 27. 16:13
 35/37 anonim ***** válasza:
76%

Az, hogy nem világosítottak fel, nem a te hibád.

Az, hogy nem is akarsz többet tudni a témáról, már igen, a te hibád.

Minden infót, normális leírással megtalálsz az interneten, de egyébként a 8-os biológia tankönyvben. Minden alapot, amit tudni kell, tanítanak is, a felvilágosításon kívül.

Az a baj, hogy a szexeléshez nem kell nagy intelligencia szint, és ez néha szomorú. A te eseted egy tökéletes példa.

Azt se tudod, hogyan működik a tested, hogyan születik a baba, de dugni már dugnál... A szexhez nem kell nagy ész.

2019. okt. 4. 16:06
 36/37 anonim ***** válasza:
62%
sikerütl teherbe esned? sikerült a terhesség,megkapod vashiányodra gyogyszereket
2021. nov. 10. 13:51
 37/37 anonim ***** válasza:
74%

Utolsó a Kérdező nem akar terhességet.

Iskolás volt még a kérdés kiírásakor.

Plusz egy sztorim van.

Egy ismerős anyukának 10 èvesen azt mondák ( több orvos) csak segítséggel lesz gyereke

Hashimoto-ja van egyébként.

Kicsit slendriánul kezelte friss kapcsolatban a védekezést 23 èvesen.

Gyerek lett belőle ..

A háttere miatt fel sem merült, hogy nem tartja meg.. de ennyit arról hogy “nehezen esik teherbe” valaki.

Vèdekezni kell, ha nem akar az ember gyereket!

2021. nov. 10. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!