Ha súlyos vashiányos vérszegénységem van, és elméletileg így nehezebben esem teherbe, akkor nyugodtan lehetek együtt védekezés nélkül a párommal?
Lehet, hogy mások a "mai fiatalok", és ezzel nincs baj, de miért kell emellé hülyének is lenniük? Nem értetted meg amit írtam: nem azzal van a baj, hogy szexuális életet élsz, mert az érthető, de miért ész nélkül?
Valószínűleg minden jogod megvan haragudni a szüleidre, de ez téged miért akadályoz abban, hogy tudatos és felelősségteljes legyél a saját életedben? Nekem nem kell válaszolnod. Levonod a saját következtetéseidet és ennyi.. én is megtettem a te storydból 🤔
Hagyjátok már abba a piszkálást!!!
Nyilván fiatal és tapasztalatlan. Legalább volt annyi esze, hogy megkérdezte, és nem az orvosra hagyatkozott..
Az, hogy nem világosítottak fel, nem a te hibád.
Az, hogy nem is akarsz többet tudni a témáról, már igen, a te hibád.
Minden infót, normális leírással megtalálsz az interneten, de egyébként a 8-os biológia tankönyvben. Minden alapot, amit tudni kell, tanítanak is, a felvilágosításon kívül.
Az a baj, hogy a szexeléshez nem kell nagy intelligencia szint, és ez néha szomorú. A te eseted egy tökéletes példa.
Azt se tudod, hogyan működik a tested, hogyan születik a baba, de dugni már dugnál... A szexhez nem kell nagy ész.
Utolsó a Kérdező nem akar terhességet.
Iskolás volt még a kérdés kiírásakor.
Plusz egy sztorim van.
Egy ismerős anyukának 10 èvesen azt mondák ( több orvos) csak segítséggel lesz gyereke
Hashimoto-ja van egyébként.
Kicsit slendriánul kezelte friss kapcsolatban a védekezést 23 èvesen.
Gyerek lett belőle ..
A háttere miatt fel sem merült, hogy nem tartja meg.. de ennyit arról hogy “nehezen esik teherbe” valaki.
Vèdekezni kell, ha nem akar az ember gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!