Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha súlyos vashiányos vérszegén...

Ha súlyos vashiányos vérszegénységem van, és elméletileg így nehezebben esem teherbe, akkor nyugodtan lehetek együtt védekezés nélkül a párommal?

Figyelt kérdés
Se tabletta, se óvszer, se megszakítás, hanem rendesen belém menne minden alkalommal. Szerintetek valoban nem lenne belőle terhesség?

2019. szept. 26. 22:16
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
95%
Amíg van méhed, lehetsz terhes. Akkor is, ha az orvos tuti biztos 1000%-ra mondja, hogy meddô vagy. Amíg nem akarsz gyereket, védekezz rendesen.
2019. szept. 26. 22:44
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Az elméletileg nehezebben esik teherbe nem egyenlő azzal, hogy meddő vagy.Szoval ha nem akarsz abortuszt vagy gyereket inkább vedekezzetek.
2019. szept. 26. 22:46
 13/37 anonim ***** válasza:
95%

"EMELETBEN így NEHEZEBBEN esem teherbe..."

Úgy látszik nem tudod értelmezni,amit te magad írsz, ezért segítek:

Elméletben nem=gyakorlatban

Nehezebben nem=soha

Összefoglalva: Simán lehetsz terhes.

2019. szept. 26. 22:47
 14/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az értelmes választ. Sajnos annak idején a szüleim ba+sztak felvilágositani, hogy hogyan lesz gyerek, hogyan nem.. nem en tehetek róla és kész!

Mindenkinek köszönöm a választ.

2019. szept. 26. 22:48
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Én annyira vérszegény voltam, hogy nem menstruáltam, lehet erre gondolt az orvos. Gondolom nálad nem ez a helyzet.
2019. szept. 26. 23:06
 16/37 A kérdező kommentje:
Teljesen normális a menstruációm, ráadásul naprapontos is,ami ritka ebben a korban, gyógyszer nélkül.
2019. szept. 26. 23:07
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem konkrétan az első terhességem alatt derült ki, hogy súlyos vashiányom van. Heti 2x kellett injekcióra járnom, mert a tablették sem használtak. Utána rendbejött és született még kettő.
2019. szept. 26. 23:07
 18/37 anonim ***** válasza:
93%

Szia! Én a terhességem alatt lettem nagyon vérszegény.

előtte olyan hormonális bajaim voltak, hogy azt mondta minden orvos, hogy majd ír gyógyszert ha akarok gyereket.

Spontán megfogant a kisbabánk.

A vashiany nem okoz meddőséget.

2019. szept. 26. 23:10
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
16-os vagyok Ezek szerint az orvosod beparáztatott. Ha nem szeretnétek babát, akkor védekezzetek!
2019. szept. 26. 23:57
 20/37 anonim ***** válasza:
90%

Az elsőnél nagyon vérszegény voltam. Senki nem mondott ilyet, hogy nehezebben esem teherbe. Pikkpakk megfogant, és a terhesség alatt rendeződött a vasam is.

Szóval megeshet, hogy nehezebben esel teherbe, de ez nem azt jelenti, hogy ne védekezz. Ugyanis abból baba lesz.

2019. szept. 27. 06:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!