Missee fogamzásgátlót szedek már 6 napja. A 7. napon kiszakadt az óvszer. Lehetek terhes?

Az a véleményem, higy ha már nemi életet élsz és fogamzásgátlót szedsz, akkor egészen biztosan tudsz olvasni is. A betegtajekoztatoban le írjak, mikor mit kell tenni.
Alapból fogamzásgátló mellé nem kell óvszer, mert a gyógyszer gátolja a peteérést. Ha a menstruációd első napjan kezdted szedni, vagy masik gyogyszer utan, akkor az elso naptol vedelmet nyujt.

AZÉRT VAN EZ AZ OLDAL, HOGY KÉRDEZZEK
Ha nem akarsz válaszolni, tessék továbbmenni, majd más válaszol, köszi szépen!
Egy egyszerű kérdést feltettem, hátha valaki tud válaszolni, esetleg járt-e hasonló cipőben, ERRE VAN AZ OLRAL
És nem, erre pontosan nem találtam választ a betegtájékoztatóban
Én értem, igen, arra van ez az oldal, hogy kérdezzünk...
De könyörgöm, tényleg ott a részletes betegtájékoztató, ahol feketén-fehéren le van írva minden. Elég elszomorító, hogy ugyanazokat a kérdéseket teszik fel újra és újra.
De a kérdésedre a válasz: igen, normális még, hogy van pecsételőd, és ez előfordulhat az első 3 hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!