Ha ennyi év megszakításos "védekezés" alatt nem lettem terhes akkor valószínűleg valami baj van?
Persze. Az a ritka, aki megszakítás mellett teherbe esik. Általában ott is az okozza, hogy nincs időben megszakitva az együttlét.
Mi is így védekeztünk. Akkor jött amikor élesben ment.
Én is két évig vigyáztam az exemmel. Volt olyan barátnőm, aki engem is paráztatott, hogy biztos nem lehet gyerekem, mert hogy már rég terhesnek kéne lennem.
Hát, azért elég sok mindennek együtt kell lennie, hogy terhes legyél. Havonta kb. 3-4 nap, amikor termékeny egy nő, nem is biztos, hogy akkor csináltuk, nem néztem a naptárat, meg neki nem nagyon volt előváladéka. Van olyan fiú, aki nagyon folyik.
A lényeg az, hogy amikor akartuk, mindkét alkalommal elsőre sikerült a baba, szóval szerintem ez hülyeség, amitől félsz.
Én sajnos az ellenpélda vagyok:
Mi is csak megszakítással védekeztünk; gondoltam jól csináljuk hiszen nem estem soha teherbe.
Aztán eldöntöttük, hogy szeretnénk gyermeket; és akkor sem jött össze, hosszú évek alatt sem. Végül kiderült, meddő vagyok, de 8 év után lombikkal lett gyermekünk.
10 év alatt jópár pasival szexeltem megszakítással, javarészt hosszú kapcsolatok, a legrövidebb féléves. Nem lettem terhes. Aztán amikor élesben csináltuk, négy hónap alatt sikerült.
A lányomnak azért nem ezt fogom mesélni felvilágosítás gyanánt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!