Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha súlyos vashiányos vérszegén...

Ha súlyos vashiányos vérszegénységem van, és elméletileg így nehezebben esem teherbe, akkor nyugodtan lehetek együtt védekezés nélkül a párommal?

Figyelt kérdés
Se tabletta, se óvszer, se megszakítás, hanem rendesen belém menne minden alkalommal. Szerintetek valoban nem lenne belőle terhesség?

2019. szept. 26. 22:16
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
98%
Nem tudom hány éves vagy de látszólag már tudod használni az internetet... Így szt mondani, hogy a szüleid nem világosítottak fel, hogy hogyan lehet teherbe esni, kicsit gáz. Lehet tényleg nem tették meg, de a saját életedért te vagy felelős, és senki nem tiltja meg hogy utánanézz dolgoknak, amiről kevesebbet tudsz, pláne hogy ezek a dolgok a te testeddel történnek.
2019. szept. 27. 06:54
 22/37 anonim ***** válasza:
83%

22, még ha a múlt század elején élne, de az internet korában ilyesmire hivatkozni, hogy nem világosították fel a szülei... á!

~30 éve is remek kiadványok voltak erre. Csak az "nem világosult fel" magától, aki nem akart.

2019. szept. 27. 08:40
 23/37 anonim ***** válasza:
92%

Tudod kedves kérdező sokan lettek már boldog anyukák, akiknek az orvos azt állította nem lehet gyereke.

Csak akkor nem lehetsz terhes, ha nincs petefészked vagy méhed.

Az, hogy nehezen esel teherbe nem egyenlő azzal, hogy nem tudsz teherbe esni.

Pont az ilyen pároknak jön össze elsőre, akik nem akarnak gyereket és még nem is védekeznek.

Ha szeretnél babát ne védekezz!

Ha NEM szeretnél babát védekezz!

Ennyi.

2019. szept. 27. 09:19
 24/37 anonim ***** válasza:
87%
Kérdezô, amíg nem vagy tisztában a tested mûködésével, meg azzal, hogyan lesz a gyerek, addig inkább várjatok a szexszel. Az iskolában sem volt szó a szaporodás témakörérôl? Nekünk anno (2000-es évek eleje) minden évben volt felvilágosító óra. Kaptunk információs füzetet, menstruációs naptárat, betét-tampon termékmintát. Nincs már ilyen a sulikban?
2019. szept. 27. 11:18
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Simán jött a baba. Szintén vashiányos vérszegény vagyok. A szülés volt és a terhesség nehezebb. Ha nem akartok babát akkor védekezzetek!
2019. szept. 27. 13:56
 26/37 A kérdező kommentje:
24, sajnos nem teljesen, annyira "tabu témaként " kezelik ezt a szexuális együttlétet manapság, pedig pont ebből lesznek a balesetek.... egyik osztálytársam már túl van egy abortuszon. Egyébként szeretnék gyereket, de nyilván nem most, majd ha kijárom a sulit. :) kicsit úgy érzem, félre lettem vehetve a háziorvosom által amiért haragszom is rá. És persze a szüleimre is, rájuk főleg.
2019. szept. 27. 14:03
 27/37 A kérdező kommentje:
De ha normális a menstruációm, vashiány mellett, akkor gondolom nem is akkora a baj, nemigaz ? :O
2019. szept. 27. 14:05
 28/37 anonim ***** válasza:
82%
Ha normális a mensid, tébyleg nincs nagy baj. Amúgy meg pont, hogy a mai világban már nem tabutéma... 14évesk a buszon tárgyalják ki, hol és hányszor szexeltek. Számomra fura, hogy te ennyire nem vagy képben.... kicsit ijesztő is.
2019. szept. 27. 14:13
 29/37 A kérdező kommentje:
Talán mert nem mindenki született ribizli, hogy 11 évesen már nem szűz. :) mint irtam, életem első párkapcsolata, 2 hete vagyunk együtt, mit nem lehet ezen érteni? 🤦‍♀️
2019. szept. 27. 14:26
 30/37 anonim ***** válasza:
78%

2 hete vagytok együtt és már szexeltek?? 🤔😂 Én 15 voltam amikor megismerkedett az első barátommal. Több mint fél évig vártunk, hogy meglegyen az első. 33 voltam mikor megismerkedtem a férjemmel és még vele is eltelt 6-7 randi, mire úgy éreztem, hogy a szex is belefér.

Ne haragudj, de szexuálisan nem vagy felvilágosult, saját elmondásod szerint, de 2 heted kapcsolatban már szexelsz és azon gondolkodsz, hogy nyugodtan menjen-e beléd a srác... Hibáztathatod a szüleidet meh az oktatási rendszert, de az internet korában nem kötelező hülyének maradni. ☝️😏

2019. szept. 27. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!