Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalataitok alapján...

Tapasztalataitok alapján merre induljunk tovább?

Figyelt kérdés
Párommal babát szeretnénk. Nem egészen 1,5 éve próbálkozunk. (Tudom nem nagy idő.) Nőgyógyászom kivizsgált. Párom volt spermavizsgálaton, nálam vérvétellel nézték a hormonokat illetve átjárhatóságin is voltam. Sehol semmi. Most átjárhatósági után azt mondta a doki, hogy semmi akadálya a teherbeesésnek, egészségesek vagyunk, próbálkozzunk. Nincs bajunk, össze fog jönni. Ez tényleg "csak" ennyi?

2019. szept. 25. 07:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

Most akkor nem vagy extra mód rágörcsölve, vagy sietni kell valahová (az időfaktor miatt...)?

IRt még nézni kellene.

2019. szept. 25. 09:11
 12/16 A kérdező kommentje:

Jóóóó tudom, ellentmond egymásnak a kettő. Szóval nem, tényleg nem vagyok extra mód rágörcsölve. Mint írtam a felé hajlok, hogy az átjárhatósági után várjunk azért, hátha......

Viszont azért csak bennem van, hogy ha nem jön össze és az inszem mellett döntünk, hosszú hónapok állnak-e előttünk amíg ténylegesen történik valami?

2019. szept. 25. 09:17
 13/16 A kérdező kommentje:

Eddig annyira gyorsan ment ugyanis minden.

De van ismerősöm, aki együtt indította az örökbefogadást és saját maga kivizsgálását. (Sokat a háttérről nem tudok, hogy valójában az orvosi részén mennyire voltak aktívak.) És előbb valósult meg az örökbefogadás mit az, hogy a vizsgálatok végére érjen.

Ha ez valóban így megy, akkor lehet, hogy nem kellene várni, hanem megindítani a dolgot és majd ha összejön a bab lemondani az időpontot, mert közben sikerült.

Ha viszont csak kapkodom a fejem, mert már túl is vagyok mindenen szinte időpont nélkül (ahogy eddig is bár én nagyon nagyon nem erre számítottam), akkor lehet érdemes várni.

2019. szept. 25. 09:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sem volt semmi gond, minden negatív lett, minden lehetséges vizsgálatot megcsináltak, volt ovulációm is,mégis majdnem 4 év kellett mire összejött. azt is úgy, hogy addigra már elengedtem a dolgot. vagy az segített, hogy elmentünk vakációzni. azt mondjuk többen tanácsolták, hogy érdemes kiszakadni a stresszes mindennnapokból.
2019. szept. 25. 09:31
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem ijesztgetés de még rengeteg minden lehet, vizsgáltass IR-t, PCOS-t.Én voltam hematologiai kivizsgáláson (leiden, antifoszfolipid szindróma stb. néztek) itt minden negatív lett, majd elmentem immunulógiai kivizsgálásra ahol meg is találták a bibit.Van egy antitest a véremben ami megakadályozta a baba beágyazódását.18 hónapig nem estem teherbe, majd elkezdtem szteroidot szedni, hogy egy kicsit legyengítsük az immunrendszeremet,hogy ne dolgozzon a baba ellen.A második szteroidos hónapban teherbeestem, most 15 hetes vagyok.Nekem is mindenki azt mondta, hogy nincs baj (nőgyógyász is, természetesen azóta váltottam), csak rágörcsölsz stb. Ha én magamnak nem járok utána ki tudja teherbe este volna-e valaha.
2019. szept. 25. 09:51
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan központok ahol elfogadják a leleteidet, máshol újat kérnek. Átjárhatóságira szerintem nem vetnek mégegyszer alá. Államban minden lassabb, magánban nyilván gyorsabb de ott is magadnak kell képben lenned!
2019. szept. 25. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!