Tapasztalataitok alapján merre induljunk tovább?
Most akkor nem vagy extra mód rágörcsölve, vagy sietni kell valahová (az időfaktor miatt...)?
IRt még nézni kellene.
Jóóóó tudom, ellentmond egymásnak a kettő. Szóval nem, tényleg nem vagyok extra mód rágörcsölve. Mint írtam a felé hajlok, hogy az átjárhatósági után várjunk azért, hátha......
Viszont azért csak bennem van, hogy ha nem jön össze és az inszem mellett döntünk, hosszú hónapok állnak-e előttünk amíg ténylegesen történik valami?
Eddig annyira gyorsan ment ugyanis minden.
De van ismerősöm, aki együtt indította az örökbefogadást és saját maga kivizsgálását. (Sokat a háttérről nem tudok, hogy valójában az orvosi részén mennyire voltak aktívak.) És előbb valósult meg az örökbefogadás mit az, hogy a vizsgálatok végére érjen.
Ha ez valóban így megy, akkor lehet, hogy nem kellene várni, hanem megindítani a dolgot és majd ha összejön a bab lemondani az időpontot, mert közben sikerült.
Ha viszont csak kapkodom a fejem, mert már túl is vagyok mindenen szinte időpont nélkül (ahogy eddig is bár én nagyon nagyon nem erre számítottam), akkor lehet érdemes várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!