Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mi a véleményetek/tapasztalata...

Mi a véleményetek/tapasztalataitok a tapolcai Pannon Reprodukciós Intézetről?

Figyelt kérdés
Mennyit kell várni egy időpontra (első konzultáció)?
2019. szept. 8. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Első konzultációra kb egy hónapot kell várni. Oepes lombikra viszont 1 évet, fizetős esetén nincs várólista. Inszemre is lehet menni egyszerre. Én nem ajánlom őket. Engem inszemiációhoz hiperstimuláltak és letagadták, kórházba kerültem hetekre. De van, aki nagyon dicséri őket.

Hoxan van egy aktív fórum róluk.

2019. szept. 8. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Gyere a Hoxa fórumra , eléggé pörög itt tudsz konkrét dolgokat is kérdezni.

Eddig első konzultációra a következő ciklus 20. napján lehetett menni, most ahogy a csajok mondják többet.

Nekem egyébként nincs rossz tapasztalatom, igaz mi máshol nem voltunk. Nekünk az első FET sikerült.

2019. szept. 9. 18:03
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

"PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei" Erre gondoltatok Hoxán, ugye?

2019. szept. 10. 10:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen

Érdemes kicsit visszaolvasni, a gyakori kérdések gyakran előjönnek.

2019. szept. 10. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!