Hogy induljunk neki?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, sajnos 5 éve pajzsmirigy alulműködésem van, de szetek rá gyógyszert, viszont már 100as euthyrox-ot.Májustól szeretnénk próbálkozni, de rettenetesen félek.hogy lehet erre felkészülni? mennyi idő volt mire teherbe estetek 1 babával? félek a csalódástól :/ pedig még fiatal vagyok..2013. ápr. 28. 12:51
1/1 anonim válasza:
Azt hogy mennyi idő senki sem tudja. Nekem van 2lányom az első az első hónapban összejött. Aztán volt egy terhességem ami megszakadt 14 hetesen ők ikrek lettek volna elsőre összejöttek aztán a második lányom szintén 2.próbálkozási hónapban jött is. Most meg 2éve aktívan rajta vagyunk a tesó témán és semmi. Szokták mondani jön ha jönni akar és ha itt az ideje. Ne görcsölj rá hisz még az elején vagy és fiatal. Legyél együtt a pároddal úgy mint eddig és jönni fog hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!