Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Közel már a szülés? Mikor...

Közel már a szülés? Mikor induljunk?

Figyelt kérdés

15 percenként fáj a hasam dél óta. Nem túl erős és nem is sűrűsödik. Akkor ez most mi? A hasam szinte egész nap kemény már. Méhszájam 2100. Ma voltam ctg-n és mutatott is méhtevékenységet, de a doki azt mondta rá, hogy nem jelent semmit. Meddig tarthat ez a 15 perces "fájási" szakasz?

39hkm

2013. ápr. 24. 19:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem ha már dél óta fáj, akkor induljatok el. Nézzék meg a szívhangot meg vizsgáljanak meg, aztán majd eldöntik, hogy hazaengednek-e.

Könnyű szülést!

Kétlányos 37hkm.

2013. ápr. 24. 19:38
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Ez csak jósló,ha 5 perces fájásaid vannak akkor kell indulni vagy ha elfolyik a víz.
2013. ápr. 24. 19:38
 3/14 anonim ***** válasza:
55%
Ha nem sűrűsödik, akkor még várj. De hamarosan a finisben vagy, kitartás! :-)
2013. ápr. 24. 19:40
 4/14 A kérdező kommentje:
Dél óta fáj, 1kor volt a ctg és 4kor látott doki. Annyit mondott csak, hogy a 40. hetet szerinte nem töltöm már be.
2013. ápr. 24. 19:41
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
2-es vagyok én nem mennék első fiammal bementem 10 percessel ami napok óta volt és ahogy beértem rá 1 órára elmúlt ez volt 38 hetesen után 3 hét múlva szültem 4 hetet töltöttem a kórházba ebből 3 hét szőrnyű volt (utálom a kórházakat szerintem ez tartotta vissza a fiam).A másodiknál elfolyt a víz rá 3 órára indultunk 6 óra múlva megszületett a kicsi.
2013. ápr. 24. 19:44
 6/14 A kérdező kommentje:

Nekem is a második babám lesz, szóval éjjel nem szívesen mennék be. Az elsővel nem voltak jóslók és tulajdonképpen rendes fájások sem. Elfolyt a vizem és egyből 5 percesek jöttek. Viszont azok nem is fájtak nagyon. A vége az lett, hogy oxival segítettek rá a tágulásra.

Azért is vagyok most bizonytalan, mert hiába szültem már egyet, nem igazán tapasztaltam meg, hogy milyen az amikor elkezdődik a vajúdás.

2013. ápr. 24. 19:49
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is mind kettőnél oxy volt elsőt ugye indították,másodiknál meg gyengék voltak a fájások.
2013. ápr. 24. 19:53
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Most már nem bánnám, ha nem kéne elindulni csak holnap reggel vagy inkább délután.

Akkor ezek szerint húzhatom még egy ideig ezzel.

2013. ápr. 24. 20:05
 9/14 anonim ***** válasza:
82%
gondolom nem a kérdező pontozott le,de azért itt igen okos eberek vannak a 2. babámnál a dokim is mondta,hogy felesleges előbb indulni és ahol én szültem nem is igazán szeretik....Kérdező,hogy vagy?
2013. ápr. 25. 06:21
 10/14 Jégtánc ***** válasza:
59%
Az én válaszom meg törölve lett:))
2013. ápr. 25. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!