Közel már a szülés? Mikor induljunk?
15 percenként fáj a hasam dél óta. Nem túl erős és nem is sűrűsödik. Akkor ez most mi? A hasam szinte egész nap kemény már. Méhszájam 2100. Ma voltam ctg-n és mutatott is méhtevékenységet, de a doki azt mondta rá, hogy nem jelent semmit. Meddig tarthat ez a 15 perces "fájási" szakasz?
39hkm
Szerintem ha már dél óta fáj, akkor induljatok el. Nézzék meg a szívhangot meg vizsgáljanak meg, aztán majd eldöntik, hogy hazaengednek-e.
Könnyű szülést!
Kétlányos 37hkm.
Nekem is a második babám lesz, szóval éjjel nem szívesen mennék be. Az elsővel nem voltak jóslók és tulajdonképpen rendes fájások sem. Elfolyt a vizem és egyből 5 percesek jöttek. Viszont azok nem is fájtak nagyon. A vége az lett, hogy oxival segítettek rá a tágulásra.
Azért is vagyok most bizonytalan, mert hiába szültem már egyet, nem igazán tapasztaltam meg, hogy milyen az amikor elkezdődik a vajúdás.
Köszönöm! Most már nem bánnám, ha nem kéne elindulni csak holnap reggel vagy inkább délután.
Akkor ezek szerint húzhatom még egy ideig ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!