Kétszer szültem, sose tudtam, melyik az utolsó nap:) Persze éreztem, hogy lassan itt az idő, de sose tudtam eldönteni, hogy na holnap szülni fogok, tuti:)
2013. ápr. 24. 13:07
2/14 anonim válasza:
Elsönél pihi volt, rá is húztam 10 napot. Fodrászkodtam, vásárolgattam.
Másodiknál költöztünk így lóti futi volt, be is indult estére a szülés, így pontban a kiírt napon szültem.
2013. ápr. 24. 13:07
3/14 anonim válasza:
lótifuti. Még a szülés napján is :)
2013. ápr. 24. 13:08
4/14 anonim válasza:
Lótifuti :) Férjem és mostohafiam szülinapja volt. Én 28-ára voltam kiírva. Férjemnek 26-án van a szülinapja, a mostohafiamnak 28-án, én végül 29-én szültem. Pedig nagyon akarta volna a kistesót szülinapra:) De így is lehet egyben tartani, ha már így összejöttek a család férfitagjai:)
2013. ápr. 24. 13:11
5/14 anonim válasza:
Karácsony volt, és a rokonoknál szenvedtem.
2013. ápr. 24. 13:12
6/14 anonim válasza:
Vásárolni voltam a Sparban, aztán átmentem anyukámékhoz, hogy megbeszéljük másnap hogyan lesz a szüret (október volt, és nagyban készültünk a szőlőszedésre), aztán másnap hopp, már a kórházba mentem, és nem szüretelni. :)
2013. ápr. 24. 13:15
7/14 anonim válasza:
3 gyerekem van én se tudtam egyiknél se sose hogy na ma tuti lesz vmi:)
Elsőt már 10 napja túlhordtam másnap mentem volna befeküdni a kórházba úgyhogy aznap szokásos napom volt kicsit takarítottam, boltba mentem venni kórházi hálóinget azt hiszem meg talán bimbóvédőt a dm-ben:DD tisztán emlékszem (aztán persze nem kellett) megfőztem az uramnak egy kis kaját becsomagoltam elment éjjelre dolgozni szóval szokásos nap. Éjjel aztán egyik pillanatról a másikra 5 perces marha erős fájásokra keltem.
A második babánál is jöttem mentem még aznap már napok óta 2111 el voltam dehát abból semmire se lehet következtetni így önmagában. Oviba vittem a nagyobbat reggel aztán mentem nstre majd haza épp híradót néztem és vasaltam mikor elment a magzatvíz tudtam hogy na innen már nincs visszaút:)
A harmadiknál már 4 napos túlhordásban voltam és anyósom vigyázott végre a két nagyobbra (ritka eset) így a férjemmel egész délelőtt sétálgattunk, ebédeltünk, aztán moziba mentünk és egy nagy nevetésnél kezdett szivárogni a magzatvíz, ez volt 6kor 8 ra megszületett a hipergyors kislányunk:)
2013. ápr. 24. 13:28
8/14 anonim válasza:
Tettem - vettem a házban, mert 13.-án tudtunk költözni , és 19.-én született meg a picurim.
2013. ápr. 24. 14:20
9/14 anonim válasza:
Nekem még kb. 17 nap volt hátra a terminusig, 3 a programcsászárig. Péntek délután elmentünk nadrágot keresni a férjemnek, vásárolgattunk, este férjem tv.zett, én interneteztem és titokban grillázsos mandulát zabálgattam :-) Másnapra hajnali piacozást terveztünk, a menün gondolkodtam, hogy megfőzök a férjemnek a hétre, hogy ne éhezzen, míg bent leszek. Na ehhez képest hajnalban még indulás előtt kapott egy szenyát és mentünk is. Szóval én még az utolsó kajámra is emlékszem.
2013. ápr. 24. 14:26
10/14 anonim válasza:
Vakoltam... :) Be akartuk fejezni a gyerekszobát, egy nappal a kiírt előtt még vakoltam. Semmi jele nem volt annak, hogy szülni fogok hamarosan. Másnap bementem CTG-re a kórházba, ott elment a magzatvíz, és szültem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!