Hogyan induljunk el kivizsgálásra?
Figyelt kérdés
Január óta próbálkozunk, de sajnos nem estem teherbe még. Eddig nem nagyon érdekelt, nem görcsöltem rá csak szabad utat adtunk a babának hátha jön.
Viszont egyre többet foglalkoztat a dolog, hogy esetleg baj van?!
Januárba szeretnénk orvoshoz fordulni, ha baj van derüljön ki minél előbb.
Én 26 éves vagyok a párom 27. Vérvételem tökéletes, pajzsmirigyem is normál értéken belül van.
Milyen vizsgálatokat csinálnak ilyenkor?
2018. okt. 30. 14:18
1/2 anonim válasza:
Meddőségi intézetet érdemes keresni, ott párhuzamosan vizsgálnak és ha szükséges kezelnek titeket. Vannak magán és tb alapon működő intézetek.
Első vizsgálatok nőknek nőgyógyászati vizsgalat, meghatározott ciklus napokon vérvétel, atjarhatosagi vizsgalat
Férfiaknak: vérvétel két spetmavizsgalat
2/2 anonim válasza:
Ha nem akarsz meddőségi központba menni először a nőgyógyászod keresd fel, ő megvizsgál, vérvételre küld, ha ezek rendben petevezeték átjárhatóságit csinál. A párodat pedig andrológushoz küld, ott adhat mintát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!