Megkérdeznétek jósnőtől, hogy mikor jön a baba?
Tavaly megkérdeztem a Női Portálon az egyik jósnőtől,hogy lesz e babám valamikor,azt válaszolta hamarosan pozitiv változás lesz ez ügyben.Igaza lett,a következő hónapban már terhes voltam.Azóta megszületett a kisbabám,már 6 hónapos lesz.
Próbáltátok már?
Nekem is tök sz.rt válaszolt.
Megkérdeztem, hogy lesz e a közeljövőben gyermekem(de jelzem, a kapcsolatomról semmit nem írtam, azt se hogy van e egyáltalán, vagy bármit, csak ezt a rövid mondatot, meg a húzott lapot, erre a válasz az volt, hogy : " a kapcsolatod nincs olyan stádiumban".
Hát köszi..
4éve vagyunk együtt a párommal, ebből 2 éve szeretnénk gyereket.
Ennyi idő alatt sose volt olyan stádiumban a kapcsolatom?
Ja, és jelzem, nekem komoly egészségügyi bajaim vannak, amivel csak lombikkal eshetek teherbe, és pont lombik előtt állunk, szóval ez van..
Sziasztok!
A tévébe én kétszer próbálkoztam, egyszer sem kapcsolt, persze a pénzt leszedte. Emellett hallottam már több helyről is, hogy nem vette észre az idő múlását és milliósra rúgott a telefonszámla.
Aki írta, hogy személyesre megy, volt már nála? Nézegettem a válaszait a Nőiportálon, hosszútávra nem jósol, mindenkinek azt írta, hogy az alakítható, tőle függ.
Ezért nem érdemes jósoltatni, ha minden rendben van az életedben. Én régebben nagyon sokat kérdezgettem, főként az ingyeneseket, de be is fizettem internetes jóslásra (többek között ennél a Katánál, akiről szó is van), de legalább két éve senkit nem kérdeztem meg, mert jelenleg minden remekül működik. Szerintem az a fontos, hogy én ezt érezzem. Nyilván, ha rákérdezel, mikor lesz gyereked, ez más fajta kérdés, mint a bizonytalanság elűzése, de én még ilyesmire sem írok.
Ha nagyon zavar a jóslat, szerintem beszélj róla a párodnak, hogy kíváncsiságból rákérdeztél és ez lett a választ. Biztos nem veszi rossz néven, hiszen nem vele voltak kétségeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!