Megkérdeznétek jósnőtől, hogy mikor jön a baba?
Tavaly megkérdeztem a Női Portálon az egyik jósnőtől,hogy lesz e babám valamikor,azt válaszolta hamarosan pozitiv változás lesz ez ügyben.Igaza lett,a következő hónapban már terhes voltam.Azóta megszületett a kisbabám,már 6 hónapos lesz.
Próbáltátok már?
Én is kédeztem és ma jött választ állítólag még az idén megfogan a tesója a kisfimanak.Hát mi rajta vagyunk az ügyön:)))
Mi kis kort szeretnén a babák közt így valószínüleg a következő baba is orvosi segéglettel fog megfoganni.
Hát majd kiderül:)))
én jövő héten megyek, most van folyamatban a válásom és majd egyszer szeretnék majd még egy gyermeket, a tündéri kisfiam után egy tündérlányt.....én meg fogom kérdezni a jósnőt, h mit lát, lesz e olyan kapcsolat, amely érdemes gyermekvállalásra......igazából engem évek távlata érdekelne és kíváncsi vagyok mit mond
Gratulálok a babádhoz!
SZiasztok, ti minden adatot megadtatok a regisztrációnál?
Én a telefonszámomat és lakcímemet nem mertem.
Na én ezt benyaltam. Nem fogad több kérdést.
Bumm. Talán holnap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!