Megkérdeznétek jósnőtől, hogy mikor jön a baba?
Tavaly megkérdeztem a Női Portálon az egyik jósnőtől,hogy lesz e babám valamikor,azt válaszolta hamarosan pozitiv változás lesz ez ügyben.Igaza lett,a következő hónapban már terhes voltam.Azóta megszületett a kisbabám,már 6 hónapos lesz.
Próbáltátok már?
Pontosan hol kérdezted meg? Én is szeretném kikérni egy jósnő véleményét! :)
Gratulálok!
Női Portál,Katától a Cigány jósnőtől kérdeztem.
Egyébként próbálkoztam másoknál is de azok csak tippelgettek,nem jött be.Félre ne értsetek,nem akarok neki reklámot csinálni,csak akkor engem ez nagyon boldoggá tett.
De levelet kell neki írni, vagy a fórumban?
Be tudnád pontosan linkelni, hol kérhetek tőle tanácsot?
Köszi!
Sziasztok
Én is megkérdeztem ugyanezen az oldalon csak én egy látnoktól és azt mondta, hogy elköltzünk és mikor már rendbejöttünk lesz baba. Hát bejött mert egy éves a kislányom. Költözésünk utáni 4. hónapban szülinapomon fogant. Most megint kérdeztem és 2011 őszén születik elvileg. Kiváncsi vagyok mert aug. 17-én megyek lombik konzultációra a férjemmel. és ha rá egy vagy két hónapra kezdjük a szurikat akkor pont jó a jóslat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!