Megkérdeznétek jósnőtől, hogy mikor jön a baba?
Tavaly megkérdeztem a Női Portálon az egyik jósnőtől,hogy lesz e babám valamikor,azt válaszolta hamarosan pozitiv változás lesz ez ügyben.Igaza lett,a következő hónapban már terhes voltam.Azóta megszületett a kisbabám,már 6 hónapos lesz.
Próbáltátok már?
én is írtam, kíváncsi vagyok:)
m
nekem a kártyán az állandóság+a gyermek+az idő jött ki..
m
Én jósnőnél voltam (Müller Rózsa, talán leghíresebb a szakmájában). Épp, mikor ott jártam, eléggé szenvedtem egy pasival (szégyellem, de leírom, egy apuka/férj szeretője voltam). Ő ezzel kezdte: "maga szerető". Aztán elmondta, hogy max fél év múlva ennek vége lesz, de nagyon nyögvenyelve és nehezen és szenvedve, de rögtön utána meg fogok ismerkedni valakivel, aki viszont a férjem is lesz elég hamar, és 2 gyerekünk lesz.
Tényleg így lett, fél év múlva végre szakítottunk, és egyből összejöttünk a férjemmel, nagy szerelem, nagyon hamar összeházasodtunk, egyből lett nászéjszakás babánk, azóta már a másodikat várjuk.
Ez a része bejött a jóslásnak, de sajnos a többi nem, pl meghalt nagyon közeli családtagom, akire azt mondta, hogy élni virulni fog.
Sziasztok
lehet,h én vagyok béna,de hol választottátok ki a kártyát?
Szia!
Én is kérdeztem tőle, remélem hamar válaszol!
Köszi a tippet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!