Megkérdeznétek jósnőtől, hogy mikor jön a baba?
Tavaly megkérdeztem a Női Portálon az egyik jósnőtől,hogy lesz e babám valamikor,azt válaszolta hamarosan pozitiv változás lesz ez ügyben.Igaza lett,a következő hónapban már terhes voltam.Azóta megszületett a kisbabám,már 6 hónapos lesz.
Próbáltátok már?
Sziasztok!A férjemmel másfél éve szeretnénk babát, és sokan mondták hogy miért nem keresünk fel egy jósnőt. A múlt hónapban megtettem. Azt mondta hogy átok van rajtam, méghozzá a volt barátom anyja átkozott meg hogy ami a legtöbb boldogságot okozza azt soha ne kapjam meg. A jósnő szerint ezért nem jött eddig a baba, de most hogy levette a rontást 2-3 hónapon belül állapotos leszek. Nagyon izgatott vagyok, kiváncsi vagyok hogy bejön-e. Az még hozzá tartozik, hogy a nőgyógyászomnál volt a férjem sperma vizsgálaton ahol azt mondták, hogy 1 millió és irány a meddőségi, csak lombikkal lehet gyerekünk. A jósnő után voltunk andrológián és ott megkérdezték, hogy miért jöttünk mert a férjem eredményei jók, és simán lehet spontán terhességem is. Szerintetek? Nem tudom egyenlőre hová tenni a dolgokat, de most van peteérésem, úgyhogy igyekszünk. :-)
Kicsit hosszú lett, bocsi.
Hű ez biztató :)
Megkérdezhetem, hogy mennyit fizettél a jósnőnek?
Nekem elég szar lapok jöttek ki :((
A kérdező: szerelmes nő
A kérdés: Otalom
Ez lesz:
1. hamisság
2. félreértés
3. vágy
Ezt hozza:
1. ajándék
2. szűz
3. látogatás
Ezt teheted:
1. özvegyember
2. hiúság
3. öregasszony
Kulcslap: bíró
Ha befizetek 6 ezer forintot, akkor elemezi nekem.
Ilyen kártyalapok után nem is érdekel ennél jobban ... pff tiszta szar :(
Nekem is kellene fizetnem 6ezer ft-ot.Akkor mégsem ingyenes? Utolsó!,osztom a véleményedet!
Jól benyaltuk.
Megkérdeztem az oldalon egy másik "jövőbelátót" is.
Azt írta, hogy év elejére lát terhességet, de nem fog megszületni. Na ne már nem akarok elvetélni :((
2012 őszére lát babát születni :((((((
Az nagyon sooook időőő :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!