Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki aki már átesett abortus...

Valaki aki már átesett abortuszon kérem írja meg hogy milyen? Nem azt hogy rossz, mert azt gondolom! Csak hamarosan Túlesem eggyen és nagyon félek! Mert hajlamos vagyok az ájulásra ha bepánikolok! Ami legtöbbszőr kórházban esik meg! .

Figyelt kérdés
Ugye nem kell bent feküdnöm utána??És ugy nem fog nagyon + viselni?? (Sajnálom hogy így kell alakulnia,de nem tehetek mást!) ;-(
2010. júl. 14. 19:59
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:

Már írtam neked többször is. Én kismama vagyok, de nem ítéllek el, amiért így döntöttél, bár nem is értelek meg. Én 20 éves vagyok mégis bevállaltuk és most már azt bántam volna, ha elvetetem, ahogy te is gondolod. De ez senkire nem tartozik, csak rád/rátok.

Valahol igazuk van azoknak, akik azt írják, mégsem vagy elég komoly, mint amilyennek vallod magad. Csupán a reakcióidból ítélve, mindenkinek ez jön le. Viszont érthető, mert félsz és kétségbe vagy esve. Más is így lenne a te helyedben. Engem érdekelne, mi történik veled, mi lett a döntés. Ha gondolod írd meg privátban, ha nem akkor pedig kitartást és sok szerencsét!

32 hetes kismama

2010. júl. 16. 08:21
 62/62 anonim ***** válasza:
Te jó isten, micsoda ostoba, degenerált hisztérika p...csa.. Remélem azóta sem szaporodott. Szép kis gének, egy agyhalott majom meg egy rendőr :D
2017. dec. 9. 22:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!