Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki aki már átesett abortus...

Valaki aki már átesett abortuszon kérem írja meg hogy milyen? Nem azt hogy rossz, mert azt gondolom! Csak hamarosan Túlesem eggyen és nagyon félek! Mert hajlamos vagyok az ájulásra ha bepánikolok! Ami legtöbbszőr kórházban esik meg! .

Figyelt kérdés
Ugye nem kell bent feküdnöm utána??És ugy nem fog nagyon + viselni?? (Sajnálom hogy így kell alakulnia,de nem tehetek mást!) ;-(
2010. júl. 14. 19:59
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:
Aki pedig + védett annak köszi!
2010. júl. 15. 11:32
 42/62 A kérdező kommentje:
Ja valaki kérdezte miért nem tartom meg!:először az én életemet kell rendbe hoznom!Azután jöhet egy új!...A családom nem támogat,nem áll mellettem!És szerintük nem lennék jó anya!Így nem lennék képes babát szülni!Majd ha rendeződik minden és ha sikerül a párommal külön menjünk!!És nem lenne célszerű úgy növekednie egy babának a hasamba hogy én sem vok egészséges!...
2010. júl. 15. 11:47
 43/62 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnállak, én voltam, akivel tegnap olyan sokat beszélgettél. Mondtad, hogy szakemberhez szeretnél fordulni. Van még egy jó tanácsom: Ne pszichiáterhez, hanem pszichológushoz menj. Ő hamarabb rendbe rak :) Kitartást kívánok neked!
2010. júl. 15. 12:16
 44/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Nagyon aranyos vagy!...Meghalok annyira fáj!Minden nap sírok és kilátástalannak érzek mindent!És rettegek!;-(
2010. júl. 15. 12:21
 45/62 anonim ***** válasza:
51%
attól hogy káromkodva vagdalózol és mentegetőzöl még ugyanaz a felelőtlen kislány maradsz aki nem tudott normálisan védekezni és nem vállalja a következményeket. kevés vagy te ahhoz ,hogy minket elküldj a búsba.
2010. júl. 15. 15:10
 46/62 anonim ***** válasza:
Szegény lány. B*szogatjátok itt, holott egyikőtöknek sem ártott, tanácsot kért és akkor jön az okítás. Vállalja a következményeket, nem tudom egyesek mit gondolnak következmény alatt. Nyugodj meg kérdező, biztos vagyok benne, hogy nem esik bajod, ez rutin dolog a kórházban, nekem elhiheted. Minél előbb beszélj a nőgyógyászoddal, kérj időpontot és mindenről kérd ki a tanácsát, véleményét. Ő nem fog veled úgy beszélni, mint az ide írogatók.
2010. júl. 15. 15:14
 47/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. júl. 15. 15:25
 48/62 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék ki ez a görény aki ilyeneket ír??!!?? Legszívesebben leköpném!Tróger!
2010. júl. 15. 15:26
 49/62 A kérdező kommentje:
Ja és mondtam h ne irogasson ilyen ember!(Bár az ilyet nem lehet annak nevezni)Aki ítélkezik és fikáz!)Mert nem vok kíváncsi rá!!
2010. júl. 15. 15:28
 50/62 A kérdező kommentje:
Ja és te ki vagy?Hogy így + mond mikor nem tudsz semmit!A védekezés + a mi dolgunk!Képzeld!
2010. júl. 15. 15:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!