Valaki aki már átesett abortuszon kérem írja meg hogy milyen? Nem azt hogy rossz, mert azt gondolom! Csak hamarosan Túlesem eggyen és nagyon félek! Mert hajlamos vagyok az ájulásra ha bepánikolok! Ami legtöbbszőr kórházban esik meg! .
Figyelt kérdés
Ugye nem kell bent feküdnöm utána??És ugy nem fog nagyon + viselni?? (Sajnálom hogy így kell alakulnia,de nem tehetek mást!) ;-(2010. júl. 14. 19:59
51/62 A kérdező kommentje:
Ja és még valami!Nem vagyok 1 utolsó cigány!És nem is akarom úgy felnevelni a gyerekemet ahogy azok!Ha mered vállald be ki vagy...stb!Majd + látjuk!...
2010. júl. 15. 15:34
52/62 anonim válasza:
Első vagyok!
Ne aggódj pikk pakk túl leszel rajta, de minél kisebb a terhesség, annál kevesebb a komplikáció lehetősége.
Jelentsétek azt csajok,aki nem a kérésre válaszol, igy kitiltják
53/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Már jelentettem 2x!Kíváncsi lennék ki az!Nem úszná meg!Lealáznám!Na + a rendőr párom!...NEM azért h vagánykodjak!
De az ilyeneknek uhh nem is tudom mit kéne!
2010. júl. 15. 16:02
54/62 anonim válasza:
nem úszná meg, lealáznám hát te nagyon nagy ember vagy :D inkább vegyél egy csomag óvszert.
55/62 A kérdező kommentje:
Nagyobb mint te!Ésén majd eldöntöm mit veszek és mit nem!
2010. júl. 15. 16:16
56/62 anonim válasza:
Te 45%os mit ugatsz itt?
irány melegebb éghajlat
SEMMI közöd hozzá, ha 20 abortusza lesz ahhoz se, majom...
57/62 A kérdező kommentje:
Kár hogy még nem estél át ilyenen!De rem fogsz és rem téged is így fognak sértegetni!Akkor majd + tudod!
2010. júl. 15. 16:43
58/62 A kérdező kommentje:
Köszi ismét a mellém állókan!
2010. júl. 15. 16:44
59/62 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A VÉLEMÉNYEKET!!!(Ja nem!1kivételével!) A PÁROMMAL KÖZÖS MEGEGYEZÉS ALAPJÁN DÖNTÖTTÜNK!HOGY MIT??AZT CSAK A SZERETTEINK TUDJA!+ 1 EMBER INNEN!... ÜDV MINDENKINEK!
2010. júl. 15. 20:42
60/62 A kérdező kommentje:
Hoppáá!Tudja helyett tudják!Ja és annak a parasztnak azt javaslom forduljon orvoshoz!Vagy ő is kérjen segítséget valakitől!De mindenképpen!!!!
2010. júl. 15. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!