Valaki aki már átesett abortuszon kérem írja meg hogy milyen? Nem azt hogy rossz, mert azt gondolom! Csak hamarosan Túlesem eggyen és nagyon félek! Mert hajlamos vagyok az ájulásra ha bepánikolok! Ami legtöbbszőr kórházban esik meg! .
Én sem tartalak túl komolynak, bocsánat. 19 éves vagyok én is. Nekem 2 hónapja nem jött meg, csináltam tesztet de negatív...Szal nálam más a helyzet (vmi gond lehet..).
Párommal megbeszéltük, hogyha terhes lennék, NEM vetetnénk el. Mi tehetnénk róla, a baba nem. Én is tanulok, de megoldottam volna...A komolyságról ennyit.
Egyébként megkérdezhetném, hogy miért nem tartjátok meg?
Nem bántani akarlak, tudom hogy így is rossz neked, nem kell még idegenek csesztetése is.:)
Nyugodj meg, nem lesz semmi baj a műtéttel, a lelkedet viszont nehéz lesz helyrerakni.
Kitartást neked!
Szerintem fölösleges azzal "csesztetni", hogy komolytalan vagy-e vagy sem...
nyugodj meg, semmi gond nem lesz!!!
OFF
itt szeretnélek titeket megkérni,hogy azt, aki birál, kérdezősködik,nem pedig válaszol, jelentsétek a moderátornak, igy aki nem a kérdésre válaszol kitiltathatjuk innen
Engem nagyon megviselt lelkileg igaz nem én kértem az abortuszt hanem elhalt terhesség miatt volt szükség rá.
Lehet hogy ilyenkor másképp van. Te ha alapjáraton nem akarod azt a babát lehet hogy még meg is könnyebbülsz utána. Kívánom viszont hogy a másik oldalt sose éld át amikor már nem él benned a baba 18 hetes voltam akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!