Valaki aki már átesett abortuszon kérem írja meg hogy
milyen? Nem azt hogy rossz, mert azt gondolom! Csak
hamarosan Túlesem eggyen és nagyon félek! Mert hajlamos
vagyok az ájulásra ha bepánikolok! Ami legtöbbszőr
kórházban esik meg! .
11/62 A kérdező kommentje:
Pontosan??Minden!!!Nem vok erős idegzetű!Sok szor ájultam már el!Kórházban 1x ,otthon 1x,haverokkal 1x,piercing szúrásnál 1x...
Hmm, hát most nem fogsz, hidd el ezer dologra fogsz figyelni csak erre nem. Amikor mész nőgyógyászhoz a terhesség igazolására, akkor kérd ki a véleményét és ő majd elmondja mit csinálj. Egyébként biztosan terhes vagy?
2010. júl. 14. 21:43
13/62 A kérdező kommentje:
Hát igen,sajna puding vok!Régen nem volt ilyen!Az utóbbi pár évbe jött elő!Bepánikolok,felmegy a vérnyomásom és kész!...Igen biztos!Az első + bízható teszt 1csík lett,aztán másik három teszt pedig 2 csík!
Ohh, akkor igen valószínűleg terhesség:( Hát én azt tudom mondani, hogy kérdezd meg a nőgyógyászodat, hogy ezzel a pánikrohammal mit csinálj. Az ő tanácsa nélkül ne csinálj semmit!!!!!! Nagyon fontos, hogy ő mondja meg mit szabad.
Egyébként ha ez megnyugtat, nem minden + teszt egyenlő a terhességgel. Akármennyire is mondják hogy nem, léteznek álpozitív terhességi tesztek, szóval biztosat csak az orvos mondhat. Mióta késik a vérzésed?
2010. júl. 14. 21:47
15/62 A kérdező kommentje:
16/62 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom!Az összes teszt 99%-os pontosságú! Csak azt nem értem hogy amikor + kellett volna jönnie elötte fájt is a hasam + a cicim ahogy szokott is!...
Igen, akkor mostmár az orvos is meg tudja állapítani a terhességet. Van már időpontod? Vagy van orvosod? Megkérdezhetem az életkorodat? Csak azért, mert nekem úgy tűnt fiatal vagy és amennyiben 18 alatti akkor még ki kell egészítenem az abortusz menetét pár dologgal.
2010. júl. 14. 21:52
18/62 A kérdező kommentje:
Nincs idő pontom még és orvosom se!19,de a kor nem jelent semmit mert tapasztaltabb és komolyabb vok sok tizenévesnél!De szívesen hallgatom a tanácsokat stb!
Jah, csak annyi lett volna, hogy amennyiben 18 alatti vagy, akkor szükséges hozzá szülői beleegyezés, de akkor nálad nem aktuális.
Amit tudnék neked tanácsolni, hogy öntsd ki valakinek a szíved és ez mindenkinek szól aki bármikor nehéz helyzetbe kerül. Fele annyira sem nehéz semmi, ha valakinek elmondhatod, nagy kő esik le a szívedről. Lehet akár, barát, barátnő, édesanyád, testvéred, bárki.
2010. júl. 14. 21:58
20/62 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Jó ez az oldal mert jobban + lehet beszélni a gondjaimat mint hozzám közel állóknak!...Anyámmal nem jó a kapcsolatom!A velem 1idős bnőim pedig úgy sem értenek + és nem fogják föl h mi is történik velem!Szerintem szakemberhez fogok fordulni!Már rég óta kellett volna amúgy is!Mert kb 2éve nem alszom rendesen...stb!
Kapcsolódó kérdések: