Van itt olyan akinek megtudta a masik fél, hogy terhes és mosta a kezeit, és felszívódott?
Ismerős a helyzet sajnos. Alap betegségek miatt nem sok esélyt adtak az orvosok arra hogy valaha természetes úton lehet gyerekem, ezért évekig ment a "próbálkozzunk azért, ne add fel, ha nem jön össze örökbe fogadunk"
Aztán összejött... "Én ezt nem gondoltam komolyan"
Mivel nem akartam elvettetni hisz annyira vágytam egy babára (és állítólag ő is), arra mentem haza munkából hogy összerakta a cuccaimat hogy akkor menjek ahova akarok ő nem szeretné ha köze lenne hozzánk...
Pár hónappal később keresett, hogy majd szeretné mégis látogatni és elvinni hétvégékre, de gyerektartást ne is reméljek tőle...
Igen. “Szeretnék most egy kicsit önző lenni..”
Ez 5 éve volt, esküszöm jobb így, mintha a hülye nevelési elvei nyomnának a latban,( kézrácsapás, gyerek minimálon tartása, mert minek neki) Párszor beszéltünk, minden alkalommal megerősített, hogy micsoda mázli, hogy nem kell 2 hetente 2 napig veretni a gyerekem és kínai cipőben járatnom. Fizetni nem fizet, jól éltünk mindig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!