Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan akinek megtudta...

Van itt olyan akinek megtudta a masik fél, hogy terhes és mosta a kezeit, és felszívódott?

Figyelt kérdés
Én így jártam sajnos. Annyit mondott vetessem el, vitatkoztunk és letiltott facebookrol mar 1 honapja. Szerintetek megfog keresni valaha? Kíväncsi lesz egyaltalan arra lett e gyereke?
2019. szept. 5. 17:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%
Lehet, hogy érdeklődni fog ismerős ismerősétől rólad. Egyébként hiába dugja a fejét a homokba, ha intézed, a gyerektartást így is behajthatja rajta a bíróság, megkeresik, és emlékeztetik, hogy lett gyereke.
2019. szept. 5. 18:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a helyzet sajnos. Alap betegségek miatt nem sok esélyt adtak az orvosok arra hogy valaha természetes úton lehet gyerekem, ezért évekig ment a "próbálkozzunk azért, ne add fel, ha nem jön össze örökbe fogadunk"

Aztán összejött... "Én ezt nem gondoltam komolyan"

Mivel nem akartam elvettetni hisz annyira vágytam egy babára (és állítólag ő is), arra mentem haza munkából hogy összerakta a cuccaimat hogy akkor menjek ahova akarok ő nem szeretné ha köze lenne hozzánk...

Pár hónappal később keresett, hogy majd szeretné mégis látogatni és elvinni hétvégékre, de gyerektartást ne is reméljek tőle...

2019. szept. 5. 19:00
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet hogy sosem fogja érdekelni és nem is fog keresni. Rengeteg férfi tűnik el terhes nő mellől vagy akar több éves gyerek mellől. Remekül megidealizaljak maguknak hogy ez miért jó/helyes dolog.
2019. szept. 5. 19:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen. “Szeretnék most egy kicsit önző lenni..”

Ez 5 éve volt, esküszöm jobb így, mintha a hülye nevelési elvei nyomnának a latban,( kézrácsapás, gyerek minimálon tartása, mert minek neki) Párszor beszéltünk, minden alkalommal megerősített, hogy micsoda mázli, hogy nem kell 2 hetente 2 napig veretni a gyerekem és kínai cipőben járatnom. Fizetni nem fizet, jól éltünk mindig is.

2019. szept. 6. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!