Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A doki meg tudja állapítani,...

A doki meg tudja állapítani, hogy volt-e spontán vetélésem? Márc.30 megjött, de egy hetet késett, és úgy éreztem terhes vagyok. Majdnem biztos vagyok benne, hogy az is voltam, csak felszívódott.

Figyelt kérdés
Erős görcsöm volt a nemvárt előtt 2 nappal, aztán 1 hét késéssel megjött. Hányingerem volt, mellfeszülés. Most van egy nagyon erős viszketés, holnap megyek vele dokihoz. Szerintetek nem néz hülyének, ha rákérdezek a spontán vetélésre, hogy meg tudja-e állapítani 3 hét elteltével?
2009. ápr. 21. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:

szia!

Hülyének egész bizti nem fog nézni , de ilyen "korai" vetélést nem tud diagnosztizálni. Valószínűleg rábólint , hogy ez az lehetett.

2009. ápr. 21. 19:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is egy hetet késett, de a doki már a vérzés másnapján sem tudta megállapítani hogy volt-e baba vagy sem. A nyálkahártya vastagsága miatt mondta hogy valószínűleg nem volt. Pedig én teljesen úgy éreztem, és előtte volt 4 db halvány csíkos tesztem is. Én inkább arra tippelek hogy volt baba, csak mivel túl vékony volt a nyálkahártya, ezért elment. Sajnos ezt már senki nem fogja tudni megerősíteni vagy cáfolni. A 3 hét az meg túl nagy idő hogy akármit is tudjanak mondani. Inkább koncentrálj a következő hónapra, új esélyekre és a leendő bébire. Én is ezt teszem és lehet hogy épp most kezdődik valami....
2009. ápr. 21. 19:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Most ezt a viszketést kell megszűntetni, aztán remélem 1-2 hónap múlva már én is a pozitív tesztemmel várhatom haza a férjemet! :)
2009. ápr. 21. 19:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, azt mondta lehet volt baba, de már nem tudja megállapítani. Kaptam gyógyszert, hüvelykúpot a viszketésre. Most sincs baba, de javasolta, hogy a kezelés előtt csináljak egy tesztet. De nincs rá utaló jel. Most nem is bánom előbb jöjjek helyre, aztán belevetjük magunkat. Egyébként nagyon rendes volt.. Minden nap mérnem kell a hőmet a következő ciklusban, és utána vissza kell mennem és átbeszéljük a dolgokat. Pedíg furcsán éreztem magam, mert eddíg csak férfi dokiknál voltam, most először mentem nőhöz. De sokkal oldottabb voltam és úgy éreztem tényleg kapok segítséget! ( korábban nem mindíg éreztem így) Mindenkinek sok +++ tesztet! És köszi a válaszokat! :)
2009. ápr. 22. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!