Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Duphastont írt fel az orvosom,...

Duphastont írt fel az orvosom, mert terhes voltam és felszívódott a kisbabám. A kúrának vége, de a mensim nem jött meg. Reménykedhetem, hogy mégis terhes vagyok? Még akkor is, ha az orvos üres burkot látott az ultrahangon?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 21:44
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom,hogy hány hetesen látott az orvos,de csak a 7-8.héttől lehet látni a magzatot,addig csak petezsákot láthat,úgyhogy nem tudom hogy mondhatta azt,hogy üres a burok.Nagyon ritka,akinek meglátják a petezsákban a 2mm-es babát.Ha nem vérzel és nem görcsölsz nézettesd meg magad egy 4D-s UH-on,az biztosabb!Sok sikert!Drukkolok neked!

2009. ápr. 30. 21:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Hány hetesen szívódott fel a doki szerint?
2009. ápr. 30. 21:54
 3/9 A kérdező kommentje:
nem mondott semmit!Hülye doki volt,de ahogy számolom Kb. 4-5 hetes lehet!De az a fura hogy a méhemben kb. 0,5/2 cm-es volt a mérete!
2009. ápr. 30. 22:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Azt is hallottam,hogy ha nem kör alakú a burok,hanem hosszúkás,akkor ikrek?
2009. ápr. 30. 22:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem olyan rögbilabda alakú volt... Én nem ikrek...

A Duphaston jó, akkor is, ha nincs felszívódás vagy vérzés, vagy semmi ilyesmi, mert támogatja a terhességet!

Ha nincs terhesség, akkor az utolsó duphastontól számított 10 napon belül fog megjönni, nem azonnal!

De ha 4-5 hetes terhes vagy, akkor teljesen jó az üres petezsák!!! Ez esetben menj másik dokihoz, vagy magán 4D-s UH-ra, és nézetsd meg magad, de ezt a mostani dokidat nem igazán értem, mert ha így van, ahogy írtad, akkor az a doki az ecseri piacon vette a diplomáját...

2009. máj. 1. 01:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem ismertem ezt a dokit,de rosszat hallottam róla!Nekem azt mondta hogy ha hosszúkás a Burok,akkor nem lehet terhesség,csak ha kerek!
2009. máj. 2. 14:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát ha 4-5 hetes lehetsz, akkor nem lehet mást látni, csak 1 üres petezsákot! Mindenképp nézesd meg magad másik dokival
2009. máj. 3. 12:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos igaza lett az orvosnak, tényleg felszívódott, mert megjött a mensim! Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2009. máj. 4. 21:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Sajnálom. :(

De ne adjátok fel!

2009. máj. 5. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!