Duphastont írt fel az orvosom, mert terhes voltam és felszívódott a kisbabám. A kúrának vége, de a mensim nem jött meg. Reménykedhetem, hogy mégis terhes vagyok? Még akkor is, ha az orvos üres burkot látott az ultrahangon?
Szia!
Nem tudom,hogy hány hetesen látott az orvos,de csak a 7-8.héttől lehet látni a magzatot,addig csak petezsákot láthat,úgyhogy nem tudom hogy mondhatta azt,hogy üres a burok.Nagyon ritka,akinek meglátják a petezsákban a 2mm-es babát.Ha nem vérzel és nem görcsölsz nézettesd meg magad egy 4D-s UH-on,az biztosabb!Sok sikert!Drukkolok neked!
Nekem olyan rögbilabda alakú volt... Én nem ikrek...
A Duphaston jó, akkor is, ha nincs felszívódás vagy vérzés, vagy semmi ilyesmi, mert támogatja a terhességet!
Ha nincs terhesség, akkor az utolsó duphastontól számított 10 napon belül fog megjönni, nem azonnal!
De ha 4-5 hetes terhes vagy, akkor teljesen jó az üres petezsák!!! Ez esetben menj másik dokihoz, vagy magán 4D-s UH-ra, és nézetsd meg magad, de ezt a mostani dokidat nem igazán értem, mert ha így van, ahogy írtad, akkor az a doki az ecseri piacon vette a diplomáját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!