Van itt olyan akinek megtudta a masik fél, hogy terhes és mosta a kezeit, és felszívódott?
Egyik barátnöm így járt 21 évesen.
Azóta is egyedülálló anya, mostoha körülmények között "neveli" a szerencsétlen gyerekét, akinek apja sehol, nagyszülei csak anyai részről, apai részről rá se néznek, mert a srác a legelején világosan megmondta, hogy nem akarja a gyereket, szivesen fizeti az abortuszt is, de ő biztosan nem szeretne a lánnyal közös gyermeket.
Én így nem tartanám meg a helyedben, de persze a kérdes nem ez volt, tőlem azt csinálsz amit akarsz, de szerintem sok jóra ne számits, és nem rosszindulatból mondom.
Hozzáteszem, valahol inkorrekt dolognak tartom a nő részéről azt is, ha a másik fél beleegyezése nelkül tart meg egy nemkívánt terhességet, ahogyan azt is, hogy a pasi megcsinálni megtudta ugyan a gyereket, de a gyerekneveléshez mar sír a szája.
A 2 dolog egyformán nem szép húzás a másik féllel szemben, hiszen senkire nem kenyszeríthetünk semmit, amit nem akar, ha viszont mégis, akkor viselni kell a következményeket is.
#1: azért legalább tartás díjat remélem fizet.
#2: mindenkinek saját döntése. Ne szexeljen a férfi ha 100% biztosan nem akar gyereket. Húzzon gumit, ha elég a 99% biztonság.
#3 tartásdijat sem fizet, a srác munkanélküli!
Egyebekben meg igen, saját döntése mindenkinek, de akinek a gyermeke érdeke, jóléte az első, az nem szül ilyen élethelyzetbe, egy ilyen ""férfinek"", akinek a jelekből ítélve sehol nem állt szándékában a kérdezővel családot alapítani.
Akkor más lenne persze a helyzet, ha megvolt előre beszélve, tervezve, és az utolsó utáni pillanatban bepánikolt, majd lelépett. Az már más tészta.
"Hozzáteszem, valahol inkorrekt dolognak tartom a nő részéről azt is, ha a másik fél beleegyezése nelkül tart meg egy nemkívánt terhességet"
Szerinted az korrekt, hogy a férfi kérésére elveteti a nő a babát, pedig ő meg akarja tartani?
#5 mint azt leírtam (!), egyik sem korrekt, de egy védekezési hibaként létrejött terhességet megtartani úgy, hogy a ferfi tisztázza a legeslegelején, hogy szó se lehet közös családról, az ugyanannyira nem szép dolog mint a kedves "apuka" köddé válása, mikor már megcsinálta a "bajt"!
Érthető?
Hozzáteszem, volt abortuszom nekem is, es lett utána egy masik ferfitól egy fiam, aki vállalta is.
Kérdező, minden jót kívanok, bárhogy is döntesz!
Kérdező, ezt neked kell tudnod....
Én nem lennék a helyedben. A döntes a tied.
Sajnálom a törtenteket mindenesetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!