Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok. Nem az...

7 hetes terhes vagyok. Nem az első, és érzem, hogy vmi nem stimmel. Ha felszívódott a baba, mit csinálnak? Eü kaparást?

Figyelt kérdés
2008. márc. 2. 14:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Mit érzel? Mi nem stimmel? orvosnál voltál? uh-n látja, hogy megvan-e a baba.
2008. márc. 2. 15:13
 2/27 A kérdező kommentje:
Nem volt baba csak petezsák (tudom, hogy ez nem jelent semmit, van akinek csak később látható), és egyfolytában görcsölök. Semmi vér, csak görcs. Egyáltalán nem olyan, mint az eddigi terhességeim. Az a helyzet, hogy nagyon parázok mindenféle kórházi dologtól, főleg műtét-altatás ilyesmitől. És nem tudom, mire számítsak. A meglévő gyerekeimre is kell gondolnom.
2008. márc. 2. 15:49
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
ha nem tud a méhed megfelelően kitisztulni, akkor csinálnak,de inkább neszélj egy orvossal.Reméljük nincs nagy baj,ha nagyon erősek a görcseid, ne húzd,menj dokihoz.Vigyázz magadra,szia!
2008. márc. 2. 16:39
 4/27 A kérdező kommentje:
Köszi!
2008. márc. 2. 16:44
 5/27 anonim ***** válasza:
addig is szedj magne b6-ot!
2008. márc. 2. 16:46
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Van két egészséges gyermekem, a harmadik babával próbálkozunk és elmentem dokihoz, amikor 6 hetes voltam és ő csak 4 hetesnek látott és utrogestant szedtem + folsavat, de görcsöltem és elkezdtem barnázni, majd hihetetlenül erősen vérezni. A vérzés 3. napján újra dokihoz mentem, aki azt mondta, hogy műteni kell!!! KIakadtam, már szültem 2 gyereket, az elsőt császárral, a másodikat rendes úton. Mind a kettőjükkel könnyen teherbe estem, csak most ment kicsit hosszabb ideig tartott. A műtétre a kórházba mentem be reggel 8-ra, 10:20-kor már fennt is voltam a műtőben és rövid intravénás altatásban kitisztították a méhemet. Kicsit sok ídő, amig utána az ember magához tér, mert tiszta koma. A férjem du 3-ra jött értem és már mehettünk is haza, miután a dokim megvizsgált! Még 2 napig vérezgettem utána és utána se görcs, se vérzés, se semmi más. Lelkileg nehezebb volt, ám kicsit mégiscsak könnyebb, mert nekem csak egy 5mm átmérőjű petezsák látszódott, babuci meg nem volt benne!

A műtét után pontosan 3 héttel megjött és most nem kellene neki megint, de ha minden igaz, akkor.....

A dokid mikorra rendelt vissza? Ne gondolj rögtön a legrosszabbra, bár a bajt az ember sajnos mindig megérzi!

FEL A FEJJEL BÍZZ A DOKIDBAN!!!!

2008. márc. 3. 13:23
 7/27 A kérdező kommentje:
Hú! Szegény. Köszi, hogy leírtad, sokkal tisztább képet látok, jó, hogy csak 1 nap az egész. A helyzet: 6 hetesen (múlt hét kedd) voltam uh-on. Az uh-os doki szerint több, mint 7 hetes volt akkor a terhességem. 100-szor megkérdezte, hogy tutira jan 14-én jött meg utoljára? És nincs barnás vérzés? Szerinte ezen a héten 8 hetes leszek, és holnap megyek vissza. Múlt héten 10 mm-es petezsák volt, benne baba nem. A két fiammal 6 hetesen már volt baba + szikhólyag, nem is mért petezsákot, már a baba 5mm-es volt. Úgy emlékszem, 7 hetesen már a kis szívcsövét is kéne látni. Hát, holnap kiderül.... De nagy a para.
2008. márc. 3. 14:05
 8/27 A kérdező kommentje:
És pluszban: Az első fiam 3 hónap után jött össze, a második 1 véletlen baleset "eredménye", ez a terhességem a megszakításos módszer ellenérve........
2008. márc. 3. 14:12
 9/27 anonim ***** válasza:
Szia! Megint én vagyok, a negyedik válaszadó. Nagyon, de nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen veletek!!!!!!!
2008. márc. 3. 20:24
 10/27 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon jól esik az együttérzésed!
2008. márc. 3. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!