Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok. Nem az...

7 hetes terhes vagyok. Nem az első, és érzem, hogy vmi nem stimmel. Ha felszívódott a baba, mit csinálnak? Eü kaparást?

Figyelt kérdés
2008. márc. 2. 14:33
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Megvolt az uh. Hosszas keresgélés után talált babát. Lelet: "Uterusban egy petezsák. Benne crl 3 mm-es embrio sejthető. Szívműködés nem látható. Petezsák széle egyenletlen. Missed ab?" Hát ez van...... Azt mondta, várjunk, még egy hetet, hátha. Bár ennyi idősen 5-6 mm-esnek kéne lennie, és persze szivecskének. De vszínűleg el fogok vetélni, mert ez elhalt terhességnek látszik :'( Tök ari volt egyébként, pedig nem is az én orvosom, csak sztk-s.
2008. márc. 4. 14:17
 12/27 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom,azért hátha...de persze jól teszed,ha nem éled bele magad.Sok erőt kívánok, vigyázz magadra!
2008. márc. 5. 07:37
 13/27 anonim ***** válasza:

Szia megint!

Én a 4. válaszoló vagyok újra, szorítok neked, hogy 1 hét múlva már minden rendben legyen, hátha csak később fogant meg a babád! Bár a szabálytalan szélű petezsák nem túl bíztató...Én azért szorítok nektek!!!!!!Pihenj sokat!

2008. márc. 5. 13:12
 14/27 A kérdező kommentje:

Elmentem ma a Máv nőgyógyászati ambulanciájára (a Mávban szültem), és mondtam, hogy biz én két gyerekkel nem várom meg otthon, hogy elvetéljek. Csináltak egy hüvelyi uh-ot. Kb 10 mp-re rá közölte az uh-s doki, hogy ÉL A BABA, 6 mm-es!!!!!!! Elmondhatatlanul boldog vagyok!!!!! :o))))))

Nálad mi a helyzet babaügyileg?

2008. márc. 5. 13:21
 15/27 anonim ***** válasza:
Nagyon gratulálok,látod,megérte várni!!!Sok boldogságot!!!!!
2008. márc. 6. 07:50
 16/27 anonim ***** válasza:

SZIAAAA!!!Gratulálok neked és boldog babavárást kívánok!! Hú, de örülök!! Amúgy én vagyok a 4. válaszadó.

Nálunk az a helyzet, hogy ma késik 4. napja és lett egy nagyon, de nagyon halvány kétcsíkos tesztem. Még nem merem elhinni, de majd ha már 1 hete késik, akkor újra tesztelek. Majd megírom neked az eredményét!!!!

Mégegyszer gratulálok!!!!!!!!!! A legjobbakat!

2008. márc. 6. 14:15
 17/27 A kérdező kommentje:

Jujj! De örülök neked! Egyébként nekem is halvány lett a csíkom, 1 hét késés után. Várom a jelzésedet, hogy mi lett a teszteredményed.

Nagyon drukkolok!!

És még egyszer köszi!

2008. márc. 6. 18:38
 18/27 anonim ***** válasza:

Szia! Újra a 4. vagyok. Egy hét telt el és van egy halvány pozitív tesztem a délutáni vizeletből. 1 hét múlva megyek dokihoz. Majd írok, hogy mi lett!

Veled minden rendben?

2008. márc. 10. 14:18
 19/27 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök Neked!

Nálunk minden ok, holnap megyek vissza ahhoz a dokihoz, aki nem találta a babát. Kíváncsi vagyok, mi lesz, mert azért még nem vagyok teljesen nyugodt. Remélem azért más ez a terhességem, mert végre kislány lesz :o))

Sok sikert Nektek!

2008. márc. 11. 21:48
 20/27 A kérdező kommentje:

Megvolt az uh. 2 héttel ezelőtt 10 mm-es petezsák volt, most 12 mm, és a petezsák összeszottyadt, amorf, élettelen. Hát mostmár nem tudom, mire véljem ezt az egészet. Holnap megint megyek a Máv-ba. Ismét ott tartok, hogy egyáltalán nem merek bizakodni :o(

Miért van ez????

2008. márc. 12. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!