Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok. Nem az...

7 hetes terhes vagyok. Nem az első, és érzem, hogy vmi nem stimmel. Ha felszívódott a baba, mit csinálnak? Eü kaparást?

Figyelt kérdés
2008. márc. 2. 14:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ismét a 4. vagyok! Nem tudok mit mondani... Szorítok!
2008. márc. 13. 13:30
 22/27 A kérdező kommentje:

Hát igen. Csüt voltam ismét Máv-ban. 12 mm-es élő baba, 7 hetesnek megfelel. Kerestem ott egy dokit, és mostmár csak oda fogok járni. Az sztk-s uh-s dokit meg jövő héten meglátogatom, és azt hiszem, el fogom küldeni a p...ba.

Méghogy asztalon hagyott nyers hús, ami rohadásnak indul? Merthogy szerinte az van bennem. A doki a Mávban annyit mondott, hogy inkább nem minősíti...

Várom a te uh-s eredményed, hogy mi újság nálatok!!

2008. márc. 15. 13:01
 23/27 anonim ***** válasza:

Szia! Először is gratulálok nektek és nagyon-nagyon jó egészséget kívánok mindkettőtöknek.

Voltam uh-on, van petezsák és benne egy pici pontocska. Még kicsike nagyon. A baj csak annyi, hogy előző este volt egy enyhe rózsaszínes vérzésem, de ennek ellenére a petezsák most nem volt üres! (Mint az előző terhességnél.) Nálam már ez is jó hír.

Kaptam utrogestan kapszulát meg utrogestan hüvelytabit is , mindkettőből 3x1-et, meg folsavat is 2x1-et. Kb jövöhéten kedden vagy csütörtökön megyek vissza a dokimhoz, de ahogy magamat ismerem kedd lesz belőle.

Majd megnéz uh-gal és remélem, hogy most ez a terhességem egy szép szüléssel és egészséges babócával fejeződik be. Tudom, csak pozítivan. Hát majd elválik, hogy mit mond a doki jövőhéten. Majd írok neked.

Addigis a legjobbakat nektek!!!!

2008. márc. 18. 07:27
 24/27 A kérdező kommentje:

Gratulálok! Ez igazán jó hír!! Nővérem használt utrogestan hüvelytablettát, és most 31 hetes kis pocaklakója van :o)

Nagyon szurkolok nektek! Remélem, minden rendben lesz Veletek!!

És köszi

2008. márc. 18. 21:35
 25/27 anonim ***** válasza:

Szia! Mi újság veletek? Remélem, hogy minden rendben van.

Nálunk minden a legnagyobb rendben van! Jó nagy a petezsák és több, mint 10mm-es a babóca, a szívverését is hallottuk és van szikhólyag is. Ugyhogy minden rendben van. Eltekintve attól, hogy barnás maszatolásom még mindig van, de olyan kevés, hogy a doki szerint nem túl jó, de talán nem is lesz baj belőle. Bízom benne, mert már 2x szültem nála és mindig igaza volt a terhességgel kapcsolatban, ha problémám volt.

Még egyszer boldog babavárást nektek! Vigyázzatok magatokra! A legjobbakat! Köszi!

2008. márc. 28. 02:34
 26/27 A kérdező kommentje:

Úgy örülök, hogy Veletek minden rendben! Raktam föl egy másik kérdést, és úgy tűnt, hogy te is válaszoltál rá. Írtam is oda kommentet, hátha tényleg te voltál ("4.válaszadó").

Szerdán voltam ismét uh-on, és 15,8 mm-nél állt meg a baba. Nem sokra rá állhatott le a szíve, hogy élőnek látták. Hétfőn megyek..... :o(

Nagyon sok boldogságot Nektek, remélem gond nélkül lezajlik a terhességed, és egészséges kisbabátok lesz!!

:o)

2008. márc. 28. 07:57
 27/27 anonim ***** válasza:

Teljes szívemből sajnálom és szorítok, hogy minden rendben menjen hétfőn. Ha most valamiért nem akart maradni veletek, akkor még bizti, hogy várnotok kell egy kicsit. Remélem, hogy minél kevesebbet!!!

A legjobbakat! Hóemberke

2008. márc. 28. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!