Miért akarnak ilyen görcsösen olyan nők gyereket, akik ennyire életképtelenek?
Napi szinten vannak itt olyan kérdések, hogy hány csík van a teszten,hogy ha megjött, lehet-e terhes, ha nem jött meg, mikor teszteljen.
3 dolgot nem értek ezzel kapcsolatban:
- Miért kell ennyire rohadtul rágörcsölni, máson nem is jár az eszük, mint baba, baba, baba? Ez nem segít, a stressz miatt nem jön össze...
- Miért nem lehet felütni egy biológia könyvet, ha ennyire nincsenek tisztában azzal, hogy 14-20 napig fejre állhat sem tudja meg, terhes-e, és még a teszt után sem biztos, hogy be fog ágyazódni és beindul a szíve...
- minek kell napi 6 ilyet még kiírni, mikor amúgy is az első 3 oldalon 5 kérdést találni mindegyik fajta kérdésből.
Heves érzelmeknél, mint pl a gyerekre várakozás szakasza, ne várj logikát.
Mellesleg a stressznek semmi köze a gyerekezéshez, régen hatalmas stresszek voltak, háború, éhínség, mégis rengetegen születtek. Stresszelősök, pánikbetegek, szocfióbiások meg egyéb mentális betegségben szenvedők is gond nélkül terhesen lesznek.
Akinek hamar összejött, annak tökéletesen passzol a genetikája a párjáéval, jó párost alkotnak.
Nekem is bolondult meg amúgy racionális ismerősöm, minden nap tesztelt az első együttléttől, és mutogatta a halvány tesztjeit, úgy be volt zsongva, hogy érthető volt a logika hiánya, mint minden egyéb hasonló esetben.
Akik itt érdeklődnek, azok körül nincs elég ember, akiknek mutogassák a tesztüket, nem szabad őket ezért bántani, ez nem életképtelenség, csak lelkesek/kétségbeesettek.
13*
Igen, ezen én is gondolkoztam, hogy nincs anyjuk, testvérük, szomszédjuk, párjuk, barátnőjük, rokonuk, akikkel tudnak erről beszélni.
Ettől függetlenül egy teherbeesést, mint biológiai folyamatot lehetne értelmezni, vagy egy "Ha + jel, akkor pozitív, ha - jel akkor negatív" kijelentő mondatot.
Arra értem az életképtelenséget, hogy ezt azért annyira nem lehet nehéz tudni. Illetve hogy az aktus másnapján nem attól fáj a feje, vagy hogy nem várt mensi előtt egy héttel hiába tesztel, utána egy héttel meg hiába megy orvoshoz.
Nekem is nehezen jött meg végül a gyermekáldás, de szerintem ezek a dolgok elég egyértelműek és akinek ez nem megy, bajban lesz.
Huh én is írtam már ki jó nagy hülyeséget ide a tudatlanságom miatt.
Utoljára kb 7. osztályban foglalkoztunk a szaporodással és azóta se néztem utána soha, mert nem érdekelt mikor mit csinál a petefészek meg mikor mit hogyan mutat a teszt.
Aztán feltettem egy kérdést itt, amiről kiderült, hogy csak be kellett volna írnom a google-be egy másik kérdést, amiből kiderült volna amire kíváncsi voltam.
De hát ezért jó ez az oldal, a kutya se tudja h én voltam az a hüle :D
Fú, hát komolyan. És a tegnapi digitális teszthez hiába írtam, hogy ez akkora negatív, hogy nem is értem, hogy mi a kérdés, még jöttek marhák, hogy "hibás a teszt", meg "várjál, rakeresek". Engem borzasztóan idegesít, mert nem tudom elhinni, hogy ennyire nagyon nagyon ostobák legyenek az emberek. Nem is tanulatlanság, hanem kifejezett hülyeség.
A mostani kedvencem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Itt a következő. Rendszeresen felnyúlkál magának a méhszájához, mert nem hisz a negatív tesztnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!