Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért akarnak ilyen görcsösen...

Miért akarnak ilyen görcsösen olyan nők gyereket, akik ennyire életképtelenek?

Figyelt kérdés

Napi szinten vannak itt olyan kérdések, hogy hány csík van a teszten,hogy ha megjött, lehet-e terhes, ha nem jött meg, mikor teszteljen.

3 dolgot nem értek ezzel kapcsolatban:

- Miért kell ennyire rohadtul rágörcsölni, máson nem is jár az eszük, mint baba, baba, baba? Ez nem segít, a stressz miatt nem jön össze...

- Miért nem lehet felütni egy biológia könyvet, ha ennyire nincsenek tisztában azzal, hogy 14-20 napig fejre állhat sem tudja meg, terhes-e, és még a teszt után sem biztos, hogy be fog ágyazódni és beindul a szíve...

- minek kell napi 6 ilyet még kiírni, mikor amúgy is az első 3 oldalon 5 kérdést találni mindegyik fajta kérdésből.

2019. aug. 29. 09:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, amikor felrakja a csumma negatív tesztet, akkor mit vár? Mert leírja vki, hogy negatív, szerintem ő maga is tudja, hogy negatív, de a többi világtalan jön és habzó szájjal elküld az anyadba, hogy az csak halvány pozitív de pozitív. De minek? Komolyan, miért ringatja magát illúzióban, attól még nem lesz baba a hasában, szóval fel nem fogom mennyire kell kétségbe esni ehhez, hogy inkább hazudtass magadnak "halvány pozitívat" vmi idegennel, csak pár napig még ne keljen szembesülni vele, hogy most se jött össze. Konkrétan az őrület határa...
2019. aug. 29. 12:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
#11: aztán még rá is kontráznak neki, amikor megjön a mensi, hogy "volt ott baba, csak kémai terhesség / korai vetélés" volt. Ezek meg szaladnak az orvoshoz. Elég üres élet lehet.
2019. aug. 29. 13:07
 13/18 anonim ***** válasza:
88%

Heves érzelmeknél, mint pl a gyerekre várakozás szakasza, ne várj logikát.

Mellesleg a stressznek semmi köze a gyerekezéshez, régen hatalmas stresszek voltak, háború, éhínség, mégis rengetegen születtek. Stresszelősök, pánikbetegek, szocfióbiások meg egyéb mentális betegségben szenvedők is gond nélkül terhesen lesznek.

Akinek hamar összejött, annak tökéletesen passzol a genetikája a párjáéval, jó párost alkotnak.

Nekem is bolondult meg amúgy racionális ismerősöm, minden nap tesztelt az első együttléttől, és mutogatta a halvány tesztjeit, úgy be volt zsongva, hogy érthető volt a logika hiánya, mint minden egyéb hasonló esetben.

Akik itt érdeklődnek, azok körül nincs elég ember, akiknek mutogassák a tesztüket, nem szabad őket ezért bántani, ez nem életképtelenség, csak lelkesek/kétségbeesettek.

2019. aug. 29. 14:11
 14/18 A kérdező kommentje:

13*

Igen, ezen én is gondolkoztam, hogy nincs anyjuk, testvérük, szomszédjuk, párjuk, barátnőjük, rokonuk, akikkel tudnak erről beszélni.

Ettől függetlenül egy teherbeesést, mint biológiai folyamatot lehetne értelmezni, vagy egy "Ha + jel, akkor pozitív, ha - jel akkor negatív" kijelentő mondatot.

Arra értem az életképtelenséget, hogy ezt azért annyira nem lehet nehéz tudni. Illetve hogy az aktus másnapján nem attól fáj a feje, vagy hogy nem várt mensi előtt egy héttel hiába tesztel, utána egy héttel meg hiába megy orvoshoz.

Nekem is nehezen jött meg végül a gyermekáldás, de szerintem ezek a dolgok elég egyértelműek és akinek ez nem megy, bajban lesz.

2019. aug. 29. 14:30
 15/18 anonim ***** válasza:
87%

Huh én is írtam már ki jó nagy hülyeséget ide a tudatlanságom miatt.

Utoljára kb 7. osztályban foglalkoztunk a szaporodással és azóta se néztem utána soha, mert nem érdekelt mikor mit csinál a petefészek meg mikor mit hogyan mutat a teszt.

Aztán feltettem egy kérdést itt, amiről kiderült, hogy csak be kellett volna írnom a google-be egy másik kérdést, amiből kiderült volna amire kíváncsi voltam.

De hát ezért jó ez az oldal, a kutya se tudja h én voltam az a hüle :D

2019. aug. 29. 15:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Fú, hát komolyan. És a tegnapi digitális teszthez hiába írtam, hogy ez akkora negatív, hogy nem is értem, hogy mi a kérdés, még jöttek marhák, hogy "hibás a teszt", meg "várjál, rakeresek". Engem borzasztóan idegesít, mert nem tudom elhinni, hogy ennyire nagyon nagyon ostobák legyenek az emberek. Nem is tanulatlanság, hanem kifejezett hülyeség.

A mostani kedvencem:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

2019. aug. 29. 18:53
 17/18 anonim ***** válasza:
71%
És mégegy kérdés! Te vajon miért olvasod el mindezeket a kérdéseket ennyire görcsösen, megrögzötten, mindenáron ?? :D
2019. aug. 30. 07:36
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Itt a következő. Rendszeresen felnyúlkál magának a méhszájához, mert nem hisz a negatív tesztnek.

2019. szept. 13. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!