Mit tegyek, hogy ne akarjam ennyire görcsösen?
Figyelt kérdés
Egy éve tervezzük a második babát. Kisfiam most 4 és fél éves. Idén márc-ban fél év után sikerült teherbe esnem, de májusban elveszítettem. Azóta ez a második hónap hogy próbálkozhatnánk (előzőben nem sikerült), és most egy fertőzés miatt kúpot kell használnom, tehát valószínű ez a ciklus is ugrik. Ahogy telik az idő egyre türelmetlenebb vagyok (ha most teherbe esnék, akkor is 5,5 év lenne a két gyerek között a különbség, és sokallom, ill. én is már 32 éves vagyok). Akiknek sikerült lazítaniuk mit csináltak? Tornázom, dolgozom, takarítok, wellnessezni megyünk hétvégén. De még mindig sokat forog az agyam, főleg most hogy megtudtam a kúp miatt ismét egy hónap várakozás. Várom a tapasztalatokat. Köszi!!!2013. szept. 17. 13:13
1/1 anonim válasza:
Szia! en csak elveztem a parommal toltott idot, nem gondoltam a babara, hisz elozo honap sikertelen volt ugy,hogy ragorcsoltem. Lass csodat, osszejott :) Pedig elozo honapban vitaminoztam, es mindenre nagyon odafigyeltem :) Ugylatszik ugy sikeres volt, hogy nem figyeltem minden apro reszletre. Ne stresszelj. Keress valami elfoglaltsagot :) Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!